Programe de educație pentru excelența în Spa

Misiune, viziune si valori

SpaEdu este Academia de Spa prin care te poți dezvolta accelerat, pentru că beneficiezi de o abordare practică, know-how-ul și suportul celor mai buni specialiști Spa din România.

Misiune: Asigurarea unui standard de calitate în piața Spa prin educarea, dezvoltarea și susținerea persoanelor cheie din domeniu

Viziune: Clădim cultura Spa și transformăm România într-un reper internațional de excelență în calitatea serviciilor, prin crearea de specialiști și susținerea unui mediu performant, bazat pe educare 360°, care să crească utilizarea și vizibilitatea resurselor și a locațiilor din România în beneficiul vizitatorilor români și străini.

Valori:

Excelență

Ne dorim să creștem profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

De aceea, și SpaEdu se ridica la cel mai înalt nivel de profesionalism prin metodele actuale și creative prin care ne asigurăm că informația ajunge la cursanți și prin trainerii care sunt cei mai buni specialiști din domeniul Spa din România, recunoscuți pentru experiența solidă și investiția constantă în auto-dezvoltare.

Spirit de echipa

Suntem un nucleu în care ne susținem reciproc, ne implicăm, ne formăm și ne ajutăm prin programele de mentorat, cursurile SpaEdu și alte inițiative, suntem o comunitate în care primează integritatea, respectul, onestitatea și etica.

Implicare - 100% pentru dezvoltarea Spa-ului în Romania

Suntem mereu preocupați de nevoile și provocările pieței Spa din România. De aceea, avem și programe gratuite de formare, pe care le tratam cu aceeași seriozitate ca pe cele plătite.

Suntem creativi și inovativi, vom fi deschiși la orice sugestie și ne vom implica în orice inițiativă care poate să crească direct sau indirect nivelul calității serviciilor Spa din România și / sau imaginea României ca destinatie Spa internațională.

Programe SpaEdu:

Cursuri complete de educație Spa – pentru toate nivelele de management

cursuri 05
Pentru Spa Managerii care își doresc să evolueze rapid - în doar 12 luni: să-și dezvolte cunoștințele și competențele de care au nevoie ca să-și atingă obiectivele într-un timp mai scurt, să îmbunătățească experiența clienților și să aibă mai mult timp și energie să se focuseze pe creșterea business-ului
cursuri 06
Dacă îți dorești să devii terapeut-șef sau deții deja acest rol, îți oferim tot know-how-ul necesar pe parte de management, leadership, resurse umane, finanțe, dar și pe alte direcții din activitatea unui terapeut - șef de top  
cursuri 07
Fii leaderul echipei de recepționeri Spa!  Prin cursurile pe care le vei urma la SpaEdu vei putea să te transformi într-un model de profesionalism și de energie pentru colegii tăi! Vei învăța să crești profitabilitatea Spa-ului și gradul de satisfacție al clienților, alături de echipa pe care o coordonezi.