Mirage MedSPA imbina armonios intr-un concept modern si unitar cele trei deziderate ale omului traitor in mileniul III: sanatatea, relaxarea si frumusetea.

Aici veti gasi combinatia perfecta intre modern si traditie, menita sa refaca echilibrul dintre trup si spirit, sa va ajute sa va regasiti starea de bine, vitalitatea si pacea interioara.

Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate din Eforie Nord prin abordarea holistica a oaspetilor sai. Terapiile medicale de recuperare care utilizeaza factorii terapeutici naturali (namolul sapropelic de Techirghiol, soarele, apa de mare, sarea terapeutica, plante cu efecte tamaduitoare din zone alpine nepoluate) si produsele Gerovital H3, intra in simbioza cu terapiile de relaxare si invigorare, de reducere a efectelor stresului, masajele traditionale, terapiile corporale si faciale, toate menite sa amelioreze o gama larga de afectiuni si sa restabileasca echilibrul fizic, mental si emotional al organismului vazut in ansamblu.

Produse / marci utilizate pentru tratamente: Ecovital, Gerovital, produse naturale (miere, unt de cacao, unt de Shea, ciocolata, ierburi aromate, unt de cocos, zahar brun).

Adresa: Str. Dorobantilor 2A, Eforie Nord

E-mail: rezervari@miragemedspahotel.ro,

receptiespa@miragemedspahotel.ro

Telefon: 0241.741.120

Program: 08.00-20.00

Adresa web: miragemedspahotel.ro/

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

Sorry, no posts matched your criteria.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP