Mini-Curs Anti-Aging Inregistrat

Daca ai accesat aceasta pagina, cel mai probabil ai participat deja la evenimentul anti-aging cu Ana Ciobanu. In acest mini-curs anti-aging, vei regasi miscarile pe care Ana ti le-a aratat la eveniment, si inca vreo 2-3 in plus. 

Mini-cursul dureaza 26 de minute si costa 45 lei (TVA inclus). 

Mini-Curs Anti-Aging Inregistrat

Învață din acest mini-curs anti-aging cum să-ți atenuezi ridurile si sa-ti tonifici musculatura faciala, prin cele mai eficiente exercitii de:
– Automasaj facial
– Gimnastica facial (Yoga Face)
– Cateva exercitii de drenaj limfatic

La ce rezultate te poti astepta:
– atenuezi ridurile existente și schimbările de fizionomie
– pielea ta nu va mai arata terna si incretita. Va fi mai ferma si mai luminoasa, cu o tonicitate crescuta
– stimulezi musculatura faciala, adesea ignorata de cele mai multe dintre noi, pentru ca am fost obisnuite sa ne preocupam de tonifierea muschilor corpului, dar uitam de fata.

Cine este trainerul acestui Mini-curs Anti-Aging?

Ana Ciobanu – pe care o cunosti deja. Iti lasam mai jos cateva randuri despre Ana, in cazul in care te intreaba prietenele.

Cu o experiență de peste 12 ani în industria de wellness & beauty în România, Ana Ciobanu este estetician, specialist anti-age și trainer in cosmetica aplicată. Experiența în estetică o recomanda, datorită formării profesionale atat în Italia, Franța și România.

Ana a urmat cursurile faimoasei Academii de Estetică şi Cosmetologie Pascal din Florenţa. Ulterior a făcut multe cursuri de specialitate: la Comfort Zone, Pevonia, Matis şi Clarins, Ayurveda Face, Aromatherapy Face and Scalp Massage, Hot-Stone Face Therapy, European Face Massage şi Ritualuri Face specifice fiecărui brand în parte.
A lucrat la Gabrio Staff Olimpo – un Day Spa Exclusivist din Toscana, Spa Facial Therapist pentru SoulSpace (al doilea Spa Exclusivist după Bvlgari Spa Milano), Four Seasons Hotel, Urban Spa şi Comfort Zone.
În prezent este Estetician Anti-Age Facial Therapist in Spa Boutique-ul sau exclusivist din Sibiu, Maison de Beaute.
Filozofia ei a câștigat încrederea tuturor femeilor care i-au trecut pragul și participa la sesiuni complete împreuna cu ea. Își dorește în continuare sa se dezvolte si sa aducă un plus de valoare oamenilor care vor să îi descopere tehnica și filosofia.

Prin acest Mini-Curs Anti-Aging vei afla exact ce ai de făcut ca sa-ti mentii frumusetea naturala si sa corectezi parte din imperfecțiunile care deja s-au instalat!

#SharingIsCaring! Impartaseste si cu prietenele tale faptul ca exista acest curs. 

Iti multumim!

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo