Masajul Ayurvedic pe tipologii: Vata, Pitta & Kapha - DespreSpa

Masajul Ayurvedic pe tipologii: Vata, Pitta & Kapha

 

SEMINAR TERAPII TRIDOSHA - Masajul Ayurvedic pe tipologie Vata, Pitta & Kapha - 3 zile 27-29 aprilie 09:00-16:00 cu Daniela Dumitru

Ayurveda priveste omul ca intreg, cu toate elementele sale componente in manifestare si continua transformare: aer pentru comunicare si interrelationare umana, emotionala, eter pentru o buna comunicare cu Divinitatea, intreg Universul si tot ce inseamna spatiul extrasenzorial, apa pentru o curgere armonioasa in interior si in trecerea prin viata aceasta, focul pentru actele de vointa, creatie, pamantul pentru stabilitate si echilibru. Cu toate acestea, in terapii, sunt recomandate abordari diferite pentru fiecare tipologie in parte, astfel incat sa se ajunga la acea traire in armonie si echilibru catre care tindem toti.

Va invitam la un seminar in care va vom oferi initieri in 3 terapii diferite, pentru cele 3 tipologii dosha: Vata, Pitta, Kapha.

KATI KASTI VATA THERAPY - pentru dosha Vata: terapie ce vizeaza in special articulatiile cu probleme. Pentru dosha Vata in dezechilibru, se aleg pentru ritual articulatiile din complexul scapulo-humeral, fiind nevoie de eliberarea aerului in exces, care tine aripile blocate, apoi articulatiile genunchilor si gleznelor, care ajuta in realizarea unei impamantari de care este nevoie in constitutia Vata. In final, pentru o buna drenare si impamantare, se recomanda impachetari locale cu argile, sub forma de cataplasme.

MARMA CALMING PITTA THERAPY – pentru dosha Pitta: terapie axata pe un masaj abdominal profund, cu puncte marma activate pentru echilibrararea elementelor de apa si foc. Masajul abdominal este completat cu un masaj corporal de calmare a meridianelor energetice, efectuat dupa descarcarea emotionala din zona abdominala. “Stingerea” focului in exces se realizeaza cu aplicatii locale de masca cu argila, sau exfoliant cu sare.

GROUDING MOVEMENT KAPHA THERAPY – pentru dosha Kapha: terapie ce duce la o miscare energetica de amploare la persoanele foarte impamantate. Terapia se desfasoara in mod energic, astfel incat apa stagnanta sa fie pusa in miscare, catre eliminare prin manevre fluide, iar elementul pamant solidificat, sa isi recapete echilibrul prin mobilizari, articulare efectuate ferm si amplu. Aceasta terapie se recomanda a fi efectuata la 4 maini, daca sunt 2 terapeuti disponibili. Beneficiile terapiei sunt amplificate de o imbaiere cu uleiuri cu efect tonic, energizant.
Produsele Lakshmi sunt special alese pentru a raspunde nevoilor celor trei doshe si vor fi recomandate in timpul zilelor de seminar. Aceste terapii pot fi alese in functie de dezechilibrele intalnite la oaspetii dvs, dupa efectuarea unui diagnostic doshic, dar ele pot fi efectuate si la pachet, astfel incat intr-un ciclu de 21 de zile, sa se poata trece prin toate.

Costul cursului este de 1500 lei sau poate fi achitat prin contract de colaborare cu Lakshmi. Detalii si inscrieri la 0755069569 sau centrulshakti@gmail.com
Locuri limitate si doar prin inscriere in prealabil!

Sa va fie de folos!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: