Lotus Spa - DespreSpa

Lotus Spa este un centru de relaxare micut si cochet, un boutique de specialitate deschis in Otopeni, in luna octombrie 2016. Design-ul interior este un amestec intre exotic si contemporan, camerele noastre de masaj fiind gandite sub forma unor baldachine, menite sa va ajute sa va cufundati rapid intr-o senzatie de bine, liniste si calm.Terapeutii Lotus Spa sunt cei care va vor fi ghizi in acesta calatorie.

Produse / marci utilizate pentru tratamente:

Apreciem produsele inspirate din natura, care reusesc sa ofere si un rasfat al simturilor. Masajul este realizat doar cu uleiuri naturale presate la rece, iar pentru tratamentele cosmetice folosim cosmeticele organice profesionale marca Ilcsi, fabricate in loturi restranse din plante, fructe si legume crescute organic si culese manual, ce contin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 90, Otopeni, jud. Ilfov

E-mail: contact@lotus-spa.net

Telefon: 0742266755

Program: Luni – Duminica, intre 10:00-21:00

Adresa web: www.lotus-spa.net

[WPCR_INSERT]

marți, 31 ianuarie 2017 / Published in Art Lotus SPA, Tratamente spa semnatură

“Exfoliati! Celulele moarte de pe piele blocheaza porii si deci si posibilitatea toxinelor de a fi eliminate.” – Anna Ghica

Pielea este un organ de protectie care indeplineste mai multe functii: de protectie, de  termoreglare, senzoriala, de secretie si excretie, de respiratie.

O piele ale carei glande sudoripare functioneaza bine devine umeda si transpira atunci cand este cald sau in timpul unui efort fizic. Persoanele care nu transpira sau transpira in zone delimitate, au o piele “inchisa”. “Emonctoriul sudoripar” este infundat cu deseuri, eliminarea facandu-se defectuos. In mod normal, transpiratia nu are un miros dezagreabil, dar cu cat transpiratia este mai incarcata cu deseuri, cu atat mirosul sau este mai patrunzator. Nu este in sine un semn rau, pentru ca deseurile sunt eliminate. Totusi, acest lucru inseamna ca echilibrul dintre producerea si eliminarea de toxine este distrus. La nivelul pielii are loc o usoara respiratie cutanata.

(mai mult…)

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: