La Cremerie

Laboratoare de binefacere

 

Imaginea frumusetii

Urmeaza vocea inimii

Ø Produsele cosmetice cu un grad inalt de profesionalism, La Cremerie,sunt exclusiv studiate pentru SPA si Centre de Infrumusetare Profesionale.

Ø La Cremerie se ocupa acum de peste 2500 SPA-uri profesionale si Centre de Infrumusetare in Italia si in strainatate.

Ø La Cremerie foloseste numai ingrediente de o calitate superioara, alese din randul celor mai buni furnizori din intreaga lume.

Ø Principiile active sunt 100% naturale, de cea mai buna calitate, si supuse unor riguroase in vivo si in vitro teste de laborator.

Ø Productia este realizata in loturi mici pentru a garanta produse proaspete si pentru a reduce din timpul pierdut intre productie si livrarea catre client.

Ø Multe din produsele noastre va sunt trimise la putin timp dupa preparerea lor permitandu-va sa profitati de tratamentele noastre placutesi de efectul lor functional si cosmeticintr-un mod cu totul natural.

Ø Preferam sa utilizam produse naturale de conservare si putini aditivi de conservare, cu scopul de a va oferi o utilizare in conditii de siguranta completa.

ULEIURILE DE MASAJ La Cremerie sunt cu o formula de principii active 100% naturale, fiecare ulei este deja pregatit pentru a fi folosit, bogat in principii active functionale specifice pentru tratament. Daruieste-ti placerea unui masaj pentru dizolvarea oricaror tensiuni oferind o dulce alinare.

CREMELE DE MASAJ La Cremerie au textura moale, iar baza naturala permite cremei sa se adapteze si pentru pielea sensibila.

SCRUB-URILE La Cremerie cu saruri de la marea moarta sunt formate in mod natural si isi gasesc o gama larga de aplicatii: se folosesc ca peeling, pentr un masaj drenant, ca masca pentru corp si sunt usor de indepartat, superparfumate si colorate, absolut irezistibile. Scrub-ul este un produs foarte interesant in domeniul estetic, datorita efectului sau de regenerare si curatare al pielii. De fapt, scrub-ul a fost special creat pentru a curata pielea, eliminand celulele moarte de pe stratul cel mai superficial al epidermei.

Adresa: str. Anghel Gheorghe nr. 4, 011894, sector 1, Bucuresti
Email: nicole.kumral@michelle-center.ro
Telefon: 021.230.89.97, 0722.540.573
Adresa web: http://www.la-cremerie.ro

Sorry, no posts matched your criteria.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: