Înscrie-te la Cursul Anti-Aging

 • Înveți un sistem 100% natural prin care îți remodelezi fața, îți întărești musculatura facială  și întinerești.
 • Participi pe parcursul celor 3 săptămâni la 6 cursuri LIVE de aproximativ 30-45 minute fiecare, în care înveți tot ce trebuie să faci ca să-ți atenuezi ridurile existente și să-ți recapeți tonicitatea musculaturii faciale. 
 • Înveți să-ți faci o cură anti-aging de 3 săptămâni pe care să o repeți doar de 2 ori / an, câte 20 minute în fiecare dimineață și seară. 
 • Teme săptămânale – exersezi ceea ce înveți si ai certitudinea că le execuți corect pentru că Ana îți va verifica fiecare mișcare. Temele te vor motiva să faci aceste exerciții, îți vor intra în rutina zilnică și la final vei fi foarte mulțumită de rezultat ori de cate ori te vei uita în oglindă
 • Acces, alături de celelalte participante la Grupul privat de Facebook (grup restrans, maxim 20 de persoane) – care va fi cel mai puternic grup de suport pentru tine!

 BONUS Curs Anti-Aging:

 • chiar la începutul cursului vei avea o sesiune individuală cu Ana. Îți va determina tipul de ten și tonusul mușchilor de la nivelul feței. Îți va personaliza programul (produse cosmetice și exerciții), astfel încât să obții efecte maxime în cele 3 săptămâni de Cură anti-aging.
 • În plus, rămâi cu o rutină de îngrijire facială personalizată și corectă, recomandată de un specialist. Vei ști ce ingrediente cosmetice anti-aging îți sunt recomandate și ce produse anti-aging să foloșesti pe termen lung. 

  Dupa plasarea comenzii, vei primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata.


  Persoane fizicePersoane juridice


  Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile.

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo