Imperia Spa Marina Regia Residence - Năvodari, Constanța

Imperia Spa Marina Regia Residence

Imperia Spa Marina Regia Residence, cea mai exclusivista si luxoasa locatie spa de pe litoralul Marii Negre, combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health). Tratamentele Wellness Spa sunt gandite special pentru a va oferi o definitie aparte a conceptului de spa de lux, cu produse de top si ritualuri exotice pentru a va satisface toate cerintele. Imperia Spa ofera o gama variata de tratamente bazate pe traditiile europene de spa (Beauty& Health). Va oferim programe de fizioterapie, detox si cosmetice, precum si tratamente individuale.

Imperia Spa Marina Regia Residence va aduce doua spa brand-uri de top:

Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie, si Buddhattitude, un brand care face parte din conceptul deja consacrat Buddha Bar. La acestea se adauga celebrul Gerovital.

Echipa noastra specializata de terapeuti va va intampina intr-o ambianta relaxata, care include un delicios Juice Bar. Saloanele noastre de tratament sunt gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila, si sunt dotate cu cele mai moderne si performante echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile.

Adresa:  Bdul Mamaia Nord, Nr.77, Mamaia Nord, Navodari, Constanta, CP 905700

Email: spa@marinaregia.com

Telefon: 0241 607925  /  0755 079818

Program: 09.00-22.00

Adresa web: spa.marinaregia.com/

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Bosphorus Moments Ritual

Exfolierea corporala cu spuma fina de sapun, imbinata perfect cu manusa Kassa granuloasa, ofera un gomaj in profunzime care are ca rezultat o igiena impecabila, o stare placuta de destindere, o circulatie sangvina stimulata si o piele foarte bine pregatita pentru hidratare.

Aventura incepe intr-un hammam tra­ditional din Maroc, unde veti putea gusta dintr-o delicioasa tentatie ori­entala. Hammamul este o istorie scrisa in piatra, o adevarata calatorie ritu­alica, o imersiune intr-o lume aflata in penumbra. O lume in care contururile se dilueaza in umbre vagi, gestica devine nonsalanta, declansand abandonul si lejeritatea spiritului.

Tagged under:

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: