Hot Spring Romania este unicul importator in Romaina al cazilor cu hidromasaj Hot Spring Spas USA. Cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul spa, grupul Watkins Wellness este unul dintre cei mai mari producatori de cazi cu hidromasaj / jacuzzi-uri la nivel mondial si prin brandul sau de top, Hot Sping, unde imbina experinta, tehnologia si designul modern realizat de casa de design BMW Designworks, tinteste suprematia in domeniu.

Incepand cu anul 2014, grupul Watkins Wellness, prin partenerul sau Hot Spring Romania, a deschis primul showroom la Targu-Mures, urmat in 2017 de un al doilea showroom, in Bucuresti.

Adrese: 
Showroom Târgu-Mures: Str. Predeal, nr. 88, Târgu-Mures
Showroom Bucuresti: Str. Sava Hentia, nr. 3, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@hotspringromania.ro

Telefon:
0720.11.11.10 - Bucuresti
0733.974.383 - Targu-Mures

Web: https://www.hotspringromania.ro/

Rochia roșie, pantofii stiletto sau mai bine sandalele abia cumpărate… Mmm, prea informal. Trebuie să inspir mai mult decât o femeie care arată bine pe tocuri dis-de-dimineață. Ok, let’s go classic. Costum negru, cămașă și tocurile care îmi poartă noroc la fiecare întâlnire.

Cunoaștem cu toții beneficiile tratamentelor de relaxare pe bază de apă, iar vestea bună este că te poți bucura de ele chiar și acasă! O simplă baie fierbinte în mod regulat îți poate îmbunătăți sănătatea considerabil, precum și starea de bine.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TOP