Grand Santerra Balvanyos Resort, Băile Balvanyos Covasna

GRAND SANTERRA SPA

GRAND SANTERRA SPA, la Balvanyos Resort, se gaseste pe un taram de vis in Transilvania, in mijlocul unei rezervatii naturale. Este o oaza de relaxare si de sanatate ce se intinde pe mai bine de 2000 m2, integrata perfect cu natura inconjuratoare, intr-o regiune cu vechi traditii balneare. Spa-ul ofera spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc, fara efort, intr-o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc: bazine cu apa de izvor, hidromasaje si încaperi pentru experiente spa individuale, sala de fitness si camera salina, saune, facilitati de fizioterapie si multe locuri de relaxare. Experienta spa nu va fi completa fara un fresh consumat la Spa Café.

Produse / marci utilizate pentru tratamente:

Pure Altitude, sinonimul francez al rejuvenarii si frumusetii prin puterea naturii montane, este casa partenera. Produsele lor spa, pe baza de plante montane si minerale rare, se inscriu in categoria dermato-cosmeticelor si sunt in acelasi timp sofisticate, pure si foarte eficiente.

Resursele naturale de cura ale regiunii sunt puse in valoare. Argila Albastra de Transilvania si Sarea de Praid nu mai au nevoie de nici o prezentare si sunt foarte apreciate in tratamentele Grand Santerra.

Adresa: Baile Balvanyos, Jud Covasna

E-mail: spa@balvanyosresort.ro

Telefon: 0786.513.808

Program: L- 12:00- 21:00, M-D- 9:00- 21:00

Adresa web: balvanyosresort.ro/ro/spa/

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Faceți clic pentru a evalua!
 

[Total: 1 Medie: 5]

 

Terapii românești la Grand Santerra SPA – La Grand Santerra Spa exista mai multe tratamente care includ ingrediente unice, de origine 100% romaneasca:

Tagged under:

Sauna Secuiasca de la Balvanyos

Insotesc Toamna… aramie, fosnitoare si melancolica, urcand un drum forestier prin padurea seculara a Covasnei, pentru a doua vizita la Grand Santerra Spa. La coborarea din masina respir adanc si constient aerul de munte si imi las privirea furata de pete ruginii pe creste inalte. Un sipot tainic de fantana ma conduce la spa si

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: