GRAND SANTERRA SPA, la Balvanyos Resort, se gaseste pe un taram de vis in Transilvania, in mijlocul unei rezervatii naturale. Este o oaza de relaxare si de sanatate ce se intinde pe mai bine de 2000 m2, integrata perfect cu natura inconjuratoare, intr-o regiune cu vechi traditii balneare. Spa-ul ofera spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc, fara efort, intr-o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc: bazine cu apa de izvor, hidromasaje si încaperi pentru experiente spa individuale, sala de fitness si camera salina, saune, facilitati de fizioterapie si multe locuri de relaxare. Experienta spa nu va fi completa fara un fresh consumat la Spa Café.

Produse / marci utilizate pentru tratamente:

Pure Altitude, sinonimul francez al rejuvenarii si frumusetii prin puterea naturii montane, este casa partenera. Produsele lor spa, pe baza de plante montane si minerale rare, se inscriu in categoria dermato-cosmeticelor si sunt in acelasi timp sofisticate, pure si foarte eficiente.

Resursele naturale de cura ale regiunii sunt puse in valoare. Argila Albastra de Transilvania si Sarea de Praid nu mai au nevoie de nici o prezentare si sunt foarte apreciate in tratamentele Grand Santerra Spa.

Adresa: Baile Balvanyos, Jud Covasna

E-mail: spa@balvanyosresort.ro

Telefon: 0786.513.808

Program: L- 12:00- 21:00, M-D- 9:00- 21:00

Adresa web: balvanyosresort.ro/ro/spa/

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fiind situat în centrul Transilvaniei, pachetele specifice zonei – constand in ritualuri semnatura SunGarden Golf & Spa Resort pentru relaxare, sunt inspirate din Transilvania, regiune care abundă în peisaje mirifice, terenuri fertile, floră și faună bogată, tradiții vii și oameni primitori” Bogăția Transilvaniei Ritualul începe cu o procedură de îmbăiere cu apă, lapte și miere.

Tagged under: , ,

Amedeea Paradise, taram fermecat

Am pasit adesea in spa-uri care parca m-au transpus intr-o alta lume, dar niciodata pana acum nu am avut senzatia atat de intensa ca as fi ajuns intr-un… basm. Atunci cand patrunzi in Amedeea, o noua zona wellness inaugurata nu de mult de Sun Garden Golf & Spa Resort, abia iti vine sa crezi ca

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP