/
/
Forest SPA Retreat

Forest Retreat & Spa

Inspiră Energie! Respiră Lifestyle! Forest Retreat & Spa schimbă ideea de răsfăț, aduce acorduri luminoase, îndulcite cu un caracter contemporan, într-un vârtej de emoții fine și note subtile de vitalitate.
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (pe baza a 249 recenzii)
Povestea Forest Retreat & Spa a început acum 6 ani, în comuna Măciuca, județul Vâlcea, din dragoste pentru oameni și frumos. Încă de la început, misiunea noastră a fost aceea de a-ți oferi servicii de cel mai înalt rafinament aici, în România, în satul unde am copilărit, visul nostru împlinindu-se în anul 2016, atunci când Forest Retreat&Spa și-a deschis larg brațele pentru a întâmpina primii turiști. Idealul nostru este sa te ajutăm să-ți creezi ritualuri de wellness bazate pe încredere, să-ți descoperi propriile nevoi și dorințe și să te redescoperi în armonie completă cu natura. Avem o deosebita încredere în interconexiunea dintre corp, spirit și pamânt și o conexiune specială cu resursele naturale ale locului. Amprenta Forest o vei regăsi încă de la intrarea în centrul spa în elementele naturii prezente în designul interior din piatră și lemn masiv împletite în tonuri primitoare de ocru, ce creează o perfecta armonie ambientală. Elementele naturale se regăsesc atât în designul centrului spa, cât și în hotel. Lemnul masiv, mușchii naturali, florile, și culoarea verde predomină atât în designul exterior, cât și cel interior. Forest Retreat & Spa dispune de o gamă variată de tratamente corporale și faciale precum și ritualuri inovatoare, care îți sunt oferite alături de linia de produse spa Pevonia Botanica, ale carei ingrediente sunt 100% naturale, hipoalergenice și nu conțin parfumuri artificiale, parabeni sau alți conservanți artificiali. Am ales această gamă pentru că, ne dorim să-ți oferim cele mai frumoase și relaxante experiențe. Meniul spa pune la dispoziție o gamă complexă de terapii, care ajută în regăsirea echilibrului fizic-mental și în relaxarea completă a corpului. Terapiile noastre îmbina armonios tehnicile tradiționale de medicină alternativă cu beneficiile cercetărilor științifice moderne. Cele mai solicitate tratamente sunt Ritualurile Forest, adevărate experiențe multisenzoriale, ce răsfață întregul corp, detensionează și înlătură blocajele la nivel mental și fizic și induc o stare de deschidere emoțională față de sine și de cei din jur. Îți punem la dispoziție toate serviciile pentru un sejur ce îmbină liniștea și contemplarea. Piscina exterioară sezonieră, sezlongurile, piscina interioară, dușurile emoționale, saunele umede și uscate dar și salina sunt o parte din serviciile oferite de noi.
Citește mai departe

Oferte speciale oferite de Forest Retreat & Spa

Oferte Speciale Forest Retreat & Spa
Oferte Speciale Forest Retreat & Spa
Luna martie 1 martie Pachet: o zi de acces la centrul spa, un masaj de relaxare de 30 minute inclus, jacuzzi 15 minute. 230 lei/persoana (oferta speciala 1 martie 10% disccount= 207 lei pr...

Servicii

 • Masaj terapeutic
 • Masaj relaxre
 • Masaj facial
 • Sauna
 • Piscina
 • Fitness

Întreabă-ne cu ce te putem ajuta sau programează-te online

(vei fi contactat de recepția acestui centru spa)

IMPORTANT: Dacă ai un eVoucher / eCard despreSpa, completează formularul de AICI.
Formularul de mai jos nu este pentru programări cu eVoucher / eCard Spa.

Prenume *
Număr de telefon *
Email *
Data
Observații *

Noul eVoucher

Dăruiește o experiență SPA cuiva drag, prin noul e-Voucher despreSpa, valabil în toată țara.

Contact

 • Adresa: Sat Oveselu, Comuna Măciuca, Jud. Vâlcea
 • e-mail: spa@forestspa.ro
 • Telefon: 0371 367 378 / 0350 524 012
 • Program: Luni – Duminică: 10:00 – 22:00; *Vineri: 10:00 – 24:00
 • Adresa web: forestspa.ro

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *
Rated 1,0 out of 5
aprilie 28, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023

Rated 5,0 out of 5
martie 10, 2023