Află mai multe despre Echipamente Spa - Distribuitori de echipamente profesionale complete pentru zona spa din cadrul centrelor de relaxare sau la tine acasa. Înainte de a alege un echipament bun, trebuie să știi ce înseamnă bun, ce așteptări ai, ce produse ți se potrivesc. Pe scurt, trebuie să ții cont de cîțiva factori importanți.

Cum să alegi cel mai bun echipament pentru spa-ul tău? Câteva sfaturi de la specialist (Maria Rendes – Spa Consultant). Industria spa a dovedit si dovedeste o crestere rapida, si multi intrand in acest sector sunt asa de entuziasmati in a-si alege echipamentul, incat uita sa-si planifice cheltuiala cumpararii de asemenea echipamente, demers ce se va dovedi mai tarziu o greseala costisitoare.

Cum sa alegi asadar echipament pentru un Spa bine balansat? Echipamentul a devenit foarte sofisticat si alegerea lui cere expertiza, training si educatie.

Echipamente spa - Cuvinte cheie:

Estetica

Durabilitate

Flexibilitate

Garantie

Service

Mentenanta

Credibilitatea companiei producatoare.

Alegerea trebuie facuta in functie de programele alese. Pe ce vei pune accentul in Spa? Relaxare, Infrumusetare, Tratamente pentru piele, Hidroterapie? Odata aceasta decizie luata, va trebui sa decideti si menu-ul de servicii si nivelul de preturi al acestora. Reamintesc importanta crearii de camere multifunctionale, multifunctional inseamna mai multi bani.  Asadar, planificati, ca sa nu regretati mai tarziu.

Compara costurile cu ceea ce iti poti permite. Fa previziunile de recuperare a investitiei. Nu in ultimul rand, aminteste-ti, echipamentul mai ieftin cel mai probabil nu va dura mult si va trebui inlocuit, cel mai bine – cu unul mai scump.

Click pe fotografiile de mai jos pentru a citi despre ofertele propuse: 

TOP