Echipamente fitness - wellness, baza unor centre wellness cu rezultate spectaculoase. 

Exercitiile fizice si orice tip de sport trebuie sa insoteasca o viata sanatoasa. Aparatura performantă vine să completeze efortul corpului de a obține rezultate satisfăcătoare.

Echipamente fitness - wellness. Descopera echipamente de sport si accesorii de fitness pe care ti le propunem.

Vacu Activ este un producator recunoscut la nivel international pentru performanta tehnologiei dedicate centrelor wellness. Aceasta integreaza solutii de tip 2 in 1: eficienta exercitiilor fizice este potentata de vacuum, infrarosu sau de hidromasaj pentru a asigura pierderea kilogramelor in plus dar si rejuvenarea pielii.

Vacu Activ folosește cele mai recente și revoluționare realizări tehnologice - vid și infraroșu. Acestea cresc efectele activității fizice mult mai mult decât exercițiul standard. Astfel că, rezultatele dorite vor fi obținute în mai puțin timp. În dispozitivul Vacu Activ, puterea de vid și infraroșu este conectată pentru a multiplica rezultatele finale ale efortului fizic.

Vei fi uimită de performanța acestuia și, mai ales, de rezultatele oferite. Hydroshape, Rollshape, Vibrashape si Infrashape sunt bestseller in centrele din Europa datorita conceptelor unice si fiabilitatii lor.

Echipamente fitness - wellness personalizate

Aparatele Vacu Activ vor fi adevarate piese de design intrucat personalizarea lor poate fi realizata in culorile impuse de amenajarea interioara. De asemenea, gama VacuActiv este completata de piese de mobilier necesare in utilarea unui centru wellness, realizate in aceeasi linie de design.

Top 10 produse/marci comercializate: Hydroshape, Rollshape, Vibrashape, Infrashape

Click pe fotografiile de mai jos pentru a citi despre ofertele propuse: 

TOP