DruRelax SPA Maramureș - oaza ta de relaxare și stare de bine

DruRelax

Ceea ce a pornit de la un vis împărtășit într-un zbor lung cu avionul al unui cuplu pasionat de călătorii devenit astăzi realitate, Resortul DruRelax este brandul sub numele căruia se află un întreg complex de servicii. Perfect pentru o minivacanță departe de zgomotul orașului, DruRelax, situat la 7 km de Baia Mare, este o destinatie perfecta celor care caută o combinație de relaxare, reîncărcare și recuperare.

Posibilitățile de petrecere a timpului aici sunt multiple, atât pentru cupluri, cât și pentru o familie cu copii sau pentru persoane mai varstnice, având pe langa hotelul de 4 stele si un centru spa cu servicii numeroase. Piscine interioare, piscine exterioare, aquapark cu tobogane, zona wellness ultradotata, saloane de masaje si kinetoterapie, sala de fitness, cursuri de inot pentru bebelusi, copii, adulti, clase de aquafit sunt doar o parte dintre activitățile care vor împiedica să apară plictiseala de-a lungul șederii oaspetilor.

Camerele hotelului de 4 stele, restaurantul elegant al acestuia, salile de evenimente si sala de conferinta completeaza tabloul a ceea ce se numeste cel mai mare Resort din zona de Nord a tarii.

Adresa: Strada 3, nr. 40, Tăuții Măgherăus, jud. Maramureș

Web: www.drurelax.ro

Email: info@drurelax.ro

Telefon: +40 731 005 723

Program:
Luni - 11:00 – 21:00
Marți - Duminica – 09:00 – 21:00

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Faceți clic pentru a evalua!
 

[Total: 1 Medie: 5]

 

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x

    Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: