Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Destinații wellness

Starea de bine a dus la nasterea unui trend urias, iar transformarea unei unitati intr-o destinatie de sanatate si relaxare va va dezvalui cu siguranta o noua latura a turismului, cu accent pe calitate, sustenabilitate si holism.

Turismul de sanatate si well-being este una din ramurile turismului cu o crestere foarte rapida. Exista voci care afirma ca prezinta toate semnele pentru a deveni un megatrend. Avand in vedere schimbarile survenite in preferintele consumatorilor, deciziile legislative care aduc un impact negativ asupra sanatatii oamenilor si o continua preocupare pentru subiectul sustenabilitatii. Nu incape indoiala ca turismul de sanatate si well-being reprezinta o oportunitate enorma pentru dezvoltarea strategica a destinatiilor turistice.

Destinații wellness - Wellness / SPA Resorturi  cu spatii generoase in natura, care asigura pe tot parcursul zilei mai multe tipuri de programe wellness, spa & fitness, sporturi (inclusiv golf etc.). Pot contine meniu spa cuisine / alcalin.  

Cum se poate transforma o destinatie intr-o ade­varata oaza de sanatate si relaxare? In cadrul proiectului WelDest, fi­nantat de Erasmus/LLP, a fost creat un ghid online si totodata un instrument de autoevaluare care sa raspunda la aceasta intrebare. In acest fel, unitatile turistice vor primi sprijin in vederea dezvoltarii lor in directia sanatate/we­llness.

Destinații wellness - află care sunt!

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre cabinetul de care esti interesat(a):

TOP