Programe de educație pentru excelența în Spa

Nivel 2 - Curs Terapeuți și Recepționeri Spa

Un program dedicat Terapeuților și Recepționerilor Spa:  îți oferim tot know-how-ul necesar pe parte de Customer Care, Operațiuni în Spa, Vânzări produse retail dar și multe alte aspecte utile pentru activitatea ta în Spa.

Cui se adresează cursul?

Terapeuților și Recepționerilor Spa care deja activează în acest rol și care își doresc sa evolueze. În doar 7 săptămâni de studiu vei învăta tot ce ai nevoie - prin:
 • Programe complete, practice, actualizate la standarde internaționale, ce acoperă toate zonele cheie dintr-un Spa. Programele sunt online, live, pe Zoom
 • know-how-ul și suportul celor mai buni specialiști Spa din România
 • abordarea practică a tuturor cursurilor  - ceea ce presupune și aplicarea imediată în echipa ta de terapeuti Spa

Programă și program

În acest program au fost incluse toate ariile în care activează sau de care are nevoie un Recepționer Șef:

 • Customer Care
 • Operațiuni Spa
 • Vânzări Spa Retail

După acest curs, vei putea continua, opțional, cu:

 • Modulul de Meniu Spa (4 cursuri)
 • Nivelul 3 – destinat Terapeuților si Recepționerilor Șefi
 • cu programul de Schimburi de experienta – pe care ne dorim să-l ducem si la nivel internațional in max. 2 ani pentru absolvenții SpaEdu.

Programul include:

 • 7 de sesiuni de curs, miercuri seara de la 17 la 20 – online, live, pe Zoom
 • 3 sesiuni de Q&A cu trainerii, dar și 3 intalniri de grup între cursanți (opționale) – online, live, pe Zoom
 • 10 de momente în care te poți conecta 1 la 1 cu trainerii din program în sesiuni de 15 minute

Pe lângă participarea obligatorie la cursuri, vei studia și individual.

Ne mândrim cu un line-up de traineri de prim rang, manageri cu experiență vastă și multă pasiune pentru acest domeniu.

Profesionisti recunoscuți, care au dovedit de-a lungul anilor că în Spa-urile pe care le conduc, obțin performanță și creștere continuă. Cei mai mulți dintre ei sunt mentori și in programele noastre de mentorat – oferite gratuit pieței Spa de 3 ani.

Te vor învață ceea ce ei deja au reușit:

 • Cum să crești gradul de retenție al clienților
 • Cum să crești vânzările de produse cosmetice,  să-ți  facă chiar plăcere să le vinzi.
 • Cum faci să vinzi doar cele mai profitabile tratamente Spa în anumite intervale orare
 • Cum  să respecți protocoalele și procedurile operaționale
 • Cum abordezi eficient și constructiv o reclamație din partea unui client?
Și multe alte aspecte din activitatea ta curenta.
Preț

* Dacă lucrezi într-un Centru Spa partener despreSpa.ro sau ai un cod de la unul dintre partenerii nostri, beneficiezi de un discount de  10% din prețurile afisate

* Dacă optezi pentru plata anuală, se mai aplică o reducere suplimentară de:

 • 3% pentru înscrierea a minim 2 persoane la programele din acest an
 • 7% pentru înscrierea a minimum 3 persoane 
 • 10% pentru înscrierea a minimum 6 participanți, indiferent de curs
10% din fiecare încasare va fi alocată pentru plata ANC - Autoritatea Națională pentru Calificări - pentru introducerea nomenclatoarelor de meserii în piața SPA
Preț standard
Plata anuală
€697 + TVA
(3450 lei + TVA)
Traineri
Oana Bârză
Spa Director, Hilton Sibiu
Dupa absolvirea facultatii de Relatii Internationale la Cluj a trecut printr-un proces de reconversie profesionala in Irlanda, finalizat cu acreditari ITEC ( Beauty and Body Therapist) cat si Spa Management si Customer Service. Un nou capitol incepe pe vase de croaziera pentru compania Steiner, urmand ca de-a lungul carierei pe mare sa aiba privilegiul sa lucreze si cu alte nume mari din domeniul Spa-urilor pe mare : Canyon Ranch, Viking – Liv Nordic Spa. In 2018 s-a alaturat brandului Kempinski in statiunea St Moritz din Elvetia, locatie unde, in calitate de Director Spa, si-am exploatat cunostintele acumulate la maximum prin rebranding-ul spa-ului, crearea conceptului, meniului pentru servicii, reorganizarea unei suprafete de 2800 m2, recrutarii directe si selectiei de personal, aspecte care au condus la premiul “Best Luxury Hotel and Spa in Switzerland in 2022”. In prezent activez ca Director SPA in cadrul Hotelului Hilton din Sibiu.
Vezi mai multe
Georgios Bakopanos
Consultant wellness
Povestea lui Georgios începe în Vancouver, Canada, unde la vârsta de doar 21 de ani își conducea deja propria afacere: un restaurant cu 30 de angajați. Deseori poate fi auzit spunând „serviciul pentru clienți curge în sângele meu”. Nu există nicio îndoială după 35 de ani de carieră profesională, această afirmație îl reprezintă pe Georgios în toate privințele. După ce a trăit și a lucrat în 3 țări/2 continente, după ce a condus peste 2000 de persoane până în prezent, este pasionat și dedicat împărtășirii cunoștințelor sale. Este invitat adesea ca speaker la evenimente cu sute de invitați și este consultant pentru multe companii cunoscute din România. Georgios este considerat  în acest moment „cel mai bun dintre cei mai buni” când vine vorba de Customer Care.
Vezi mai multe
Lorena Nicolescu
Spa Manager Silena Spa, Hotel Sinaia
Lorena si-a inceput cariera in Spa la Four Seasons Hotel in Dublin, imediat dupa absolvirea facultatii de Kinesiologie din Dublin. A urmat intreg proces de definire si perfectionare in CIDESCO, in cele mai inalte standarde de perfectionare ale unui terapeut Spa. Revenind in Romania a experimentat diverse ramuri ale acestei meserii de la parte medicala pana la partea holistica, cu scopul sa aiba o viziune mai vasta in ceea ce priveste gestionarea unui Spa. Este Mentor in cadrul Programului de Mentorat pentru Terapeutii Sefi si isi doreste sa contribuie prin cunostintele sale la formarea terapeutilor, astfel incat sa aducem la un nivel mult mai inalt piata Spa in Romania.
Vezi mai multe
Sponsorii datorită cărora putem să le oferim cursanților un preț promotional și o grilă generoasă de reduceri și care, prin contribuția lor, susțin financiar procesul de acreditare a nomenclatoarelor de meserii și a standardelor ocupaționale pentru domeniul Spa în România:

Sponsori

Parteneri educaționali

Parteneri media

Parteneri

Încă nu există recenzii. Fii primul care scrie una.

Dacă ai întrebări despre ce se studiază în anumite cursuri, completează acest formular și te contactam în cel mai scurt timp:

Prenume *
Nume *
Centru Spa / hotel la care lucrezi
Nr. de telefon *

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *