Curs Spa Management

Bazele fundamentale ale pregătirii în Managementul Spa cu Maria Rendes

hero curs spa management maria rendes copy
maria rendes urs spa management copy

Program de pregatire in Managementul Spa & Wellness, cu solutii complete.

Managerii de Spa care nu au urmat o educatie formala în domeniu vor putea accesa un program complet în Managementul spaului, sau isi vor putea selecta prioritar modulele pentru pregatire, în ordinea în care acestea necesita cea mai grabnica imbunatatire în activitatea lor.

De ce un curs part-time intensiv in Spa Management?

Cursul pune bazele fundamentale ale pregatirii în Managementul Spa, continand toate notiuni, cunostinte și practici cu care managerii de spa trebuie sa se inarmeze pentru ca spaurile pe care le conduc sa poata livra servicii spa adevarate și profitabile.

Acest curs nu este unul invechit, ci updatat la trendurile acestor zile, si mai ales, updatat la realitatile din piata noastra.

Cine te va provoca, te va invata si iti va raspunde la intrebari?

Maria Rendes – Este Consultant Spa 360°, calificata in Spa Management – The Swiss Business School for International Hotel & Tourism Management Education.

Mai multe despre Maria si experienta ei internationala poti sa citesti in acest articol.

Misiunea Mariei: Sanatatea pietei spa & wellness romanesti

Viziunea Mariei: Wellness pentru toata lumea, pentru o viata mai buna, prin valorizarea resurselor noastre de sanatate, adevarate comori

De aproape 10 ani activeaza in tara avand semnatura unor Concepte de Spa castigatoare (Grand Santerra SPA – Balvanyos Resort, Herculum SPA @ Afrodita Resort, Baile Herculane – cu care a si castigat premiul pentru cel mai bun concept spa din Europa in 2019, acordat de European SPA Association, dar si alte proiecte SPA de succes din Romania despre care poti citi aici: www.desprespa.ro/spaguide-maria-rendes/

maria rendes spa management curs desprespa copy
testimonial1 curs spa management copy

Ce spune Andrada R. Soarice, Spa Manager Herculum SPA, Afrodita Resort, Baile Herculane:

”Am avut placerea de a colabora indeaproape cu doamna Rendes, dupa programul de mentorat și marturisesc ca practica bate cu succes teoria, și în acest caz.

Are o viteza formidabila de a adapta orice situatie neprevazuta intr-un element favorabil business-ului. Pe langa nivelul foarte bogat de experienta în acest domeniu și nu numai, doamna Rendes poesda o personalitate complexa, plina de cunostinte și frumusete.

Stilizeaza caracterul profesional al unui spa manager, stimulandu-i creativitatea în gandire și rigurozitatea în actiuni.

Te invata cum sa planifici pe termen lung, cum sa optimizezi și eficientizezi la maxim cheltuielile, fara a reduce din calitatea serviciilor oferite.

Lucrand impreuna, acumulezi cinstit practici de retail și proceduri operationale. Ai ocazia sa iti pui la punct lacunele și sa iti imbunatatesti rapid punctele mai putin bune, pentru ca stie și poate sa identifice exact. ce iti lipseste tie și spa-ului tau. Un om valoros, care aduce business și un loc în top oricarui spa, care doreste sa fie cu adevarat performant.

O forta antreprenoriala, educand oameni care apartin sufleteste acestei nise, extrem de orientata spre rezultate și cu o singura cale de batut: succesul, dezvoltarea și prosperitatea.

Cu toata recunostiinta, multumesc și recomand”

Ce spune ,Iuliana Tasie, General Manager Ana Hotels, Eforie Nord:

Cand am decis sa mă inscriu la cursul de Spa Manager al Mariei Rendes nu mi-am imaginat în ce calatorie extraordinara voi intra pentru urmatoarele 8 luni. Imi doream sa inteleg mai bine ceea ce acumulasem doar din experienta crearii primului produs privat de servicii balneare și wellness din Romania ca și activitate de vanzari și al sansei de a-i fi manager în ultimii 11 ani de activitate.

De asemenea, pozitia de Vicepresedinte ESPA (European Spa Association) din ultimii 2 ani mi-a dat oportunitatea de a intelege ca un concept de spa este mult mai complex și cu un specific aparte, ca sunt multe arii neexploatate în Romania, ceea ce mi-a generat curiozitatea și interesul de a urma un curs tehnic, de specialitate. Cursul propus de desprespa.ro a venit la momentul oportun, iar CV-ul impresionant al Mariei m-a convins sa mă inscriu imediat, mi-a placut mult și structura modulelor, care aratau dimensiunea unui master traditional de business dar puternic ancorat în lumea spa, ceea ce la acest moment nu exista în Romania.

Intalnirea cu Maria a fost doar online timp de peste 8 luni, aproape saptamanal, și din primul moment m-am simtit confortabil și incredibil de motivata datorita informatiilor pretioase primite. Cred ca a existat și o chimie deosebita intre noi, Maria este o persoana calda, prietenoasa, extrem de calma și echilibrata, exact cum este și lumea spa-ului.

Toate modulele au adaugat informatii noi și au “rasturnat” concepte vechi sau au creionat altele noi, moderne, adaptate la epoca postpandemica, trecand de la evolutia, conceptul și designul spa-urilor, la analiza business-ului prin diferiti indicatori specifici, la conturarea atat de importanta a meniului spa și a echipei ce poate da calitatea dorita, ajungand în final la tipologia consumatorului de spa în activitati concrete de marketing și promovare.

Ce m-a bucurat a fost faptul ca Maria avea experienta internationala în zona spa și wellness dar proiectele ei din Romania au vizat în principal turismul balnear ceea ce a facut ca sfaturile și proiectia intregului curs sa fie exact în directia a ceea aveam nevoie sa invat și sa aduc plus valoare în locatia pe care o conduc. Temele au fost doar practice, cu multe discutii și analize pe produsul propriu sau alte modele nationale și internationale propuse de Maria. M-am bucurat în fiecare moment de aceasta investitie extraordinara în activitatea mea de suflet care treptat a devenit pasiune, am fost extrem de norocoasa sa pot accesa cunostintele și abilitatile deosebite ale specialistului spa Maria Rendes, mare parte din discutiile noastre au dus la modificari majore în activitatea Ana Aslan Health Spa dar mai ales în mindset-ul meu privind viitorul turismului balnear, spa și wellness din Romania.

Am reusit cu Maria sa creez o organigrama mai eficienta, sa imbunatatim meniul spa, sa optimizam imaginea proiectata în social media, sa inteleg mai bine piata de retail dar mai ales cum trebuie gandit un concept de spa adevarat pornind de la resursele naturale ale zonei. A fost o onoare și un privilegiu extraordinar de a colabora pe acest proiect cu Maria Rendes, recomand cu cea mai mare caldura tinerilor manageri care au pasiunea spa-ului sa il acceseze cu incredere, ii vor aprecia valoarea din primele module.

Multumesc și Ioanei Marian care a vazut acest potential imens și a sustinut promovarea cursului în piata spa, mult succes, la cat mai multi manageri de spa valorosi și performanti!

testimonial2 curs spa management copy

Structura Cursului

Modulul 1

Evoluția Spa-urilor. Tendințe actuale, Provocări și viitorul Spa-urilor

 • Istorie și definiții
 • Tipul facilităților și servicilor în spa
 • Conexiunea minte-corp
 • Wellnes spiritual și Wellness transformațional
 • Tipuri de spauri și funcțiile fiecăruia
 • Spaurile balneo (termale/minerale etc) și spaurile lifestyle, față în față
 • Viitorul industriei spa

Parcurgând acest modul, cursanții vor dobândi o înțelegere deplină a conceptului general de spa și vor avea o persepctivă clară asupra viitorului industriei spaului.

Noțiunile predate sunt esențiale pentru a formula oferte de servicii care să nu se abată de la ce este spaul cu adevărat.

Durată modul: 2 săptămâni.

Cum se va desfășura cursul

 • Cursul poate fi parcurs integral sau pe module.
 • Numarul maxim de cursanti-  2 cursanti/fiecare modul
 • Inscrierile se vor face in urma unui interviu 1:1 de aproximativ 30 de minute, cu formatorul, in ordinea solicitarilor
 • Calendarul de parcurgere al unui modul va fi stabilit in functie de locurile disponibile si de comun acord cu cursantii
 • Parcurgerea unui Modul: materiale de studiu in formate printabile, vor fi puse la dispozitie saptamanal; studentii vor rezolva saptamanal teme si intrebari putand aplica cele invatate la propriul lor mediu de business si le vor putea dezbate intr-o sesiune video-call de aprox. 2 ore cu celalalt cursant si cu formatorul. Pe tot parcursul modulului formatorul va va provoca, va raspunde la toate intrebarile/nelamuririle cursantilor in scris si intr-o sesiune video-call 1:1 de aprox. 1 ora programata in ultima saptamana. Ultima saptamana va fi dedicata si temei finale/modul, care va fi anuntata chiar la inceputul Modulului.

Cursanții care completează cu succes vor primi:

 • Certificat de Competenta/ Modul sau Module parcurse
 • Certificat de Specializare in Spa Management, pentru toate cele 7 module parcurse, oferite de despreSpa.ro  si Maria Rendes.

Preț promotional de lansare pentru partenerii despreSpa.ro:

Modulele 1, 2, 7
2 saptamani
1000 Ron + TVA
Modulele 3-6
3 saptamani
1500 Ron + TVA
Curs integral
18 saptamani
8000 Ron + TVA

Pret promotional de lansare pentru Centrele SPA și Balneare care nu sunt parteneri despreSpa.ro:

Modulele 1, 2, 7
2 saptamani
1200 Ron + TVA
Modulele 3-6
3 saptamani
1800 Ron + TVA
Curs integral
18 saptamani
9600 Ron + TVA

Dacă vrei sa te înscrii la cursul complet de Spa Management, hai sa ne auzim:

Numele tău
Adresa ta de email
Telefon

Ne recomanda:

spa romania
espa
experience romania
global wellness day copy

Autentificare