Programe de educație pentru excelența în Spa

Nivel 4 - Curs Spa Management

Destinat Spa Managerilor care vor să-și dezvolte cunoștințele și competențele de care au nevoie ca să-și atingă obiectivele într-un timp mai scurt, să îmbunătățească experiența clienților și să aibă mai mult timp și energie sa se focuseze pe creșterea business-ului.

Cui se adresează cursul?

Spa Managerilor care deja activează în acest rol și care-și doresc să evolueze rapid - în doar 6 luni - prin:
 • Programe complete, practice, actualizate la standarde internaționale, ce acoperă toate zonele cheie dintr-un Spa. Programele sunt online, live, pe Zoom
 • know-how-ul și suportul celor mai buni specialiști Spa din România
 • abordarea practică a tuturor cursurilor - ceea ce presupune și aplicarea imediată în centrul Spa pe care-l coordonează

Programă și program

În acest program au fost incluse toate ariile în care activează sau de care are nevoie un Spa Manager:

 • Customer Care
 • Aromaterapie
 • Terapii Alternative
 • Tehnici de Negociere
 • Growth Hacking
 • Comunicare
 • Vânzari
 • Inteligență-emotională,
 • Coaching
 • Strategie

După acest an, vei putea continua, opțional:

 •  Nivelurile 5 si 6 – 2 ani cu Masterclass-uri de 1-3 zile în fiecare an, care să te aducă la nivelul de excelență pe fiecare sub-domeniu în parte, 
 • cu programul de Mentorat in Spa Management – gratuit
 • cu programul de Schimburi de experienta – pe care ne dorim să-l ducem si la nivel internațional in max. 2 ani pentru absolvenții SpaEdu. 

Programul celor 6 luni include:

 • 13 de sesiuni de curs,  seara de la 17 la 20, online, live, pe Zoom
 • sesiuni de Q&A cu trainerii, dar și  întâlniri de grup între cursanți (opționale) – online, live, pe Zoom
 • 30 de momente în care te poți conecta 1 la 1 cu trainerii din program în sesiuni de 15 minute

Pe lângă participarea obligatorie la cursuri, vei studia și individual.

Programul se încheie cu susținerea unui proiect (Business Plan)

Ne mândrim cu un line-up de traineri de prim rang, manageri cu experiență vastă și multă pasiune pentru acest domeniu.

Profesionisti recunoscuți, care au dovedit de-a lungul anilor că obțin performanță și creștere continuă. Unii  dintre ei sunt mentori și in programele noastre de mentorat – oferite gratuit pieței Spa din 2020.

10% din profitul brut SpaEdu va fi alocat pentru plata ANC - Autoritatea Națională pentru Calificări - pentru introducerea nomenclatoarelor de meserii în piața Spa și a standardelor ocupaționale.

Preț

* Dacă lucrezi într-un Centru Spa partener despreSpa.ro sau ai un cod de la unul dintre partenerii nostri, beneficiezi de un discount de  10% din prețurile afisate

* Dacă optezi pentru plata anuală, se mai aplică o reducere suplimentară de:

 • 3% pentru înscrierea a minim 2 persoane la programele din acest an
 • 7% pentru înscrierea a minimum 3 persoane 
 • 10% pentru înscrierea a minimum 6 participanți, indiferent de curs
Nivel 4 – Curs Spa Management
Preț standard
€1515 + TVA
(7500 lei + TVA)
Traineri
Cosmin Cîrîc
Wellness Director, Therme Bucuresti
Este Director Wellness la Therme Bucuresti, locul perfect unde cunoștințele sale în aromoterapie, homeopatie și kinesiologie sunt puse în valoare cu scopul de a-i ajuta pe clienți să aibă grijă de sănătatea lor prin prevenție. Pasiunea lui pentru plante medicinale, fitness și alte terapii alternative s-a concretizat în crearea ritualurilor holistice, a programului de activități wellness zilnice si a meniului de tratamente pe care clienții le experimentează în fiecare zi la Therme. Înainte de a se alătura Therme Bucharest, Cosmin a lucrat ca terapeut pentru leziuni musculare și articulare în spitale. A fost Spa Manager pe vase de croazieră, unde a coordonat echipe de terapeuți, cosmeticiene, antrenori personali și agenți de vânzări de suplimente. Deține o diplomă de licență în kinetoterapie și abilități motorii speciale și în prezent urmează un Master în Management Intercultural.
Vezi mai multe
Iuliana Tasie
Director General Ana Hotels Europa - Eforie Nord
Iuliana Tasie - Vicepreședinte OPTBR - Organizația Patronală a Turismului Balnear din România si Vicepresedinte al European Spas Association (ESPA) Cu un master în tranzacții inter-europene și unul în contabilitate și audit, precum și cu studii în Hospitality Management la Ecole Hôtelière de Lausanne, are o experinta de peste 20 de ani in domeniul ospitalitatii si spa, incepand cariera în 2001, ca Sales & Reservation Manager la THR Marea Neagra. Din 2003 face parte din echipa Ana Hotels, întâi ca Sales & Marketing Director al Ana Hotels Europa Eforie Nord, pentru ca din 2010 să ocupe funcția de Director General al acestui complex hotelier. De la deschiderea spa-ului Ana Aslan Health Spa s-a implicat activ in conturarea ofertei de terapii si pachete si in promovarea acesteia pe piata nationala dar mai ales pe cea internationala. Atat in calitatea de director Vanzari cat si in cea de director general a acordat atentie deosebita pietei spa si de turism balnear, ceea ce ia permis sa contribuie la succesul permanent al Ana Aslan Health Spa recunoscut prin multiple premii nationale si internationale, dar mai ales de oaspetii fideli care ii trec pragul inca de la deschidere. In ultimii 2 ani s-a implicat activ in industria balneara din Romania, asumandu-si misiunea de a promova turismul national balnear la nivel international dar si in “lupta” cu autoritatile nationale de a recunoaste acest turism ca si prioritate nationala.
Vezi mai multe
Loredana Chis
Spa Manager la Dolce Vita Spa, Grand Hotel Italia
A intrat in domeniul Spa imediat dupa terminarea Facultatii de BalneoFiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca. In cei 13 ani de experienta in domeniul Spa, a lucrat ca manager si colaborator pentru Spa-uri de 5* si a urmat mai multe cursuri de dezvoltare profesionala: Cursuri de Management, Managementul Resurselor umane, Curs pentru managementul proiectelor, Cursuri de Leadership si Management SPA, Curs de Leardeship 360. In ultimii 2 ani s-a implicat in mai multe proiecte initiate de despreSpa in incercarea de a creste Piata Spa din Romania: nomenclatoare de meserii si standarde ocupationale, discutii si adrese pentru Ministerul de Turism in perioada pandemiei si elaborarea de cursuri despreSpa.ro. A câștigat marele premiu \"Best Spa Manager\" în mai 2023 la Conferinta Spa Romania si este Mentor în programul de mentorat pentru Spa Manageri.
Vezi mai multe
Elena Nastaca
Profesor si Fondator Scoala si Centrul de Terapie Thai
Elena Nastaca este profesor afiliat al școlii internaționale TMC Chiang Mai din Thailanda si de 8 ani preda curricula lor in România , cursuri de specializare in tehnici de masaj Thai pentru terapeuți atât din România cât si din străinătate. A scris 11 manuale de masaj, are peste 13000 ore de practica terapeutica , peste 8000 ore de curs predate. Din dorința de a aduce in România tradiția asiatica pentru o viața longeviva si sănătoasă , in armonie cu trup, minte si suflet, a urmat toate cursurile școlilor TMC Chiang Mai si Ong’s School din Thailanda precum si Koyasan School of Shiatsu din Japonia. Masterand in Kinetoprofilaxie si recuperare fizica, a căutat in permanenta sa îmbine cunoștințele din medicina clasica, medicina orientala , terapia energetică si psihoterapie , pentru a crea protocoale de Terapii cât mai eficace. Este administratorul centrului Terapia Thai - Scoala si Cabinet din Timisoara unde își împărtășeste in permanenta cunoștințele dobândite atât echipei de terapeuți si cât si tuturor cursanților participanți din dorința de promova in România sănătatea bazată pe preventie având la baza experiența milenara a asiaticilor.
Vezi mai multe
Georgios Bakopanos
Consultant wellness
Povestea lui Georgios începe în Vancouver, Canada, unde la vârsta de doar 21 de ani își conducea deja propria afacere: un restaurant cu 30 de angajați. Deseori poate fi auzit spunând „serviciul pentru clienți curge în sângele meu”. Nu există nicio îndoială după 35 de ani de carieră profesională, această afirmație îl reprezintă pe Georgios în toate privințele. După ce a trăit și a lucrat în 3 țări/2 continente, după ce a condus peste 2000 de persoane până în prezent, este pasionat și dedicat împărtășirii cunoștințelor sale. Este invitat adesea ca speaker la evenimente cu sute de invitați și este consultant pentru multe companii cunoscute din România. Georgios este considerat  în acest moment „cel mai bun dintre cei mai buni” când vine vorba de Customer Care.
Vezi mai multe
Prof. Dr. Lavinia Rașcă
Profesor Strategie și Antreprenoriat ASEBUSS

Profesor, consultant, manager, antreprenor, cu peste 30 de ani de experiență.

Membră fondatoare ASEBUSS, unde predă în programele EMBA și MBA Antreprenorial.

Membră fondatoare EXEC-EDU, unde a creat o echipă de peste 40 de experți, împreună cu care a dezvoltat zeci de tipuri de programe, pentru peste 20.000 de manageri și antreprenori.

A absolvit ASE București și este doctor în economie. S-a specializat la școli de afaceri prestigioase: Harvard Business School, Washington State University, IESE Barcelona, AOTS Osaka, Cambridge University, Vlerick Business School, Columbia University, etc. Este certificată Hogan și Human Synergistics.

Are la activ mii de ore de predare, fiind apreciată pentru stilul său clar, practic, interactiv. În 2019, Learning Network i-a decernat medalia de argint în training.

Este consultant pentru antreprenori și a contribuit la lansarea și dezvoltarea a numeroase afaceri precum și la pregătirea altor consultanți. A fost expert în programe USAID, UE și PHARE.

Este autor sau coautor a 15 cărți și zeci lucrări științifice publicate în țară și în străinătate, a participat la numeroase conferințe științifice internaționale. A publicat articole în Idei de Afaceri, Cariere, Business Magazine, HR Manager, Forbes, ZF, Biz. A fost invitată la emisiuni radio și TV și la diferite podcasturi.

Este membră fondatoare și prima președintă a PWN Romania.

A fost inclusă în: Enciclopedia Personalităților din Romania, Who is who, TOP 1000 experți– ZF, TOP 200 femei în business – Business Magazin, Top 100 femei de succes – Capital, Top 50 de femei de succes – Forbes, Gala Forbes 30 pentru 30, etc.

Vezi mai multe
Oana Scarlat
CEO EXEC-EDU
Pasiunea pentru dezvoltarea oamenilor este ceea ce a motivat-o pe Oana Scarlat pe tot parcursul activității sale. Oana conduce una dintre cele mai cunoscute companii de training pentru manageri din Romania (EXEC-EDU). A lucrat cu clienți din cele mai variate industrii, pentru care a dezvoltat programe de dezvoltare complexe pentru manageri. A conceput, lansat și promovat zeci de programe de training de succes. Are o experiență de 6 ani în susținerea de sesiuni de training și coaching cu focus pe dezvoltarea empatiei și inteligenței emoționale, autocunoaștere, prevenirea și gestionarea conflictelor, luarea deciziilor, comunicare și relaționare.
Vezi mai multe
Toma Grozăvescu
Specialist Growth Hacking, Fondator SMARTERS
Toma Grozavescu ajuta companiile sa creasca si sa gaseasca cele mai eficiente metode pentru a-si mari vanzarile si a atrage clienti noi. Este unul dintre principalii promotori in Romania ai conceptului de growth hacking, aceeasi abordare in marketing folosita de unele din cele mai de succes startup-uri din lume, precum Facebook, Uber, Airbnb sau LinkedIn. In 2015 a pus bazele SMARTERS, prima agentie de Growth Hacking Marketing din Romania.
Vezi mai multe
Laura Hamzea
Communication & Customer Care Associate despreSpa.ro
Service & Communication Enthusiast. Pasionată de Service, în sensul cel mai pur, britanic, ospitalier, al cuvântului dar și de inițierea și creșterea de comunități, de dezvoltarea acelor concepte și proiecte care să aducă un plus de valoare celor cărora le sunt destinate. Parcursul ei profesional s-a conturat și îmbogățit în două mari zone – cea de Hospitality, în care a îndeplinit roluri de Comunicare și Marketing atât la nivel de hotel (Sheraton Bucharest) dar și de grup de hoteluri (Ana Hotels Grup), și cea de Educație, unde a coordonat activități de Customer Experience, Sales și Project Management (British School of Bucharest, International House Bucharest). “Educația este, pentru mine, cel mai înalt nivel de Service, de aceea îmi propun să mă implic în cât mai multe proiecte de acest tip, iar Spa Edu s-a ivit ca o minunată oportunitate în acest sens.”
Vezi mai multe
Ioana Marian
Fondator despreSpa.ro
Primii 10 ani ai vieții profesionale i-a lucrat în sistemul bancar - unde a început ca analist de risc, apoi corporate relationship manager și ultimii 5 ani a fost senior product manager - produse de creditare. După ce a descoperit Spa-ul și beneficiile lui majore pentru sănătate, a fondat despreSpa.ro, în 2010. Astăzi, despreSpa.ro este portavocea pieței Spa din Romania și singura platformă unde găsești tot ce cauți despre Spa, wellness și balnear. Este și președintele Asociației SPA România și Ambasador Global Wellness Day în România.
Vezi mai multe
Monica Minoiu, EMBA
Lector Negociere, Gândire critică, Management EXEC-EDU
Monica Minoiu este un profesionist polivalent, cu o experiență de corporate procurement și supply chain management de 25 de ani, experiență pe care a valorificat-o în ultimii 15 ani și în activități de training și proiecte de consultanță. În zona de procurement a acoperit, prin roluri directe sau de consultanță, toate fațetele acestei activități, de la purchasing la tendering (pregătire și participare la licitații), negociere, e-procuring și sourcing global, în industrii diverse precum FMCG, Automotive, Pharma, Manufacturing, Banking și Asigurări. Experiența ei de 15 ani ca lector în cadrul EXEC-EDU a adăugat și o componentă educațională parcursului ei profesional, o componentă de care vor beneficia din plin și cursanții SpaEdu în cadrul cursului de Tehnici de Negociere.
Vezi mai multe
Sponsorii datorită cărora putem să le oferim cursanților un preț promotional și o grilă generoasă de reduceri și care, prin contribuția lor, susțin financiar procesul de acreditare a nomenclatoarelor de meserii și a standardelor ocupaționale pentru domeniul Spa în România:

Sponsori

Parteneri educaționali

Parteneri media

Parteneri

Încă nu există recenzii. Fii primul care scrie una.

Dacă ai întrebări despre ce se studiază în anumite cursuri, completează acest formular și te contactam în cel mai scurt timp:

Prenume *
Nume *
Centru Spa / hotel la care lucrezi
Nr. de telefon *

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *