Programe de educație pentru excelența în Spa

Nivel 1 - Curs Introducere în Spa

Persoanelor care își doresc să înțeleagă rapid  noțiunile de bază, termenii și conceptele cu care se lucrează în Spa-ul modern – la nivel internațional și național.

Curs disponibil din 15 Ianuarie 2024. Până atunci, îl poți achiziționa pe bază de precomandă, la un preț special.

Cui se adresează cursul?

Indiferent daca ești:
 • Investitor în Spa, Wellness / Balneo
 • Arhitect care se implică în proiecte Spa, wellness, balneo
 • Specialist marketing sau PR responsabil să promoveze un centru Spa, wellness sau balnear
 • Agent de turism – care vinde și vacanțe cu componente Spa, wellness, balneo
 • Spa Manager, Terapeut sau Recepționer Spa – care deja lucrezi în Spa, sau urmează să te angajezi într-un Centru Spa
Acest curs este pentru tine dacă simți că vrei să înțelegi pe deplin conceptul și filosofia Spa Cursul poate fi asimilat și unui training de inducție pentru noii angajați în Centrele Spa și Balneare.

Programă și program

Subiecte abordate:

 • Conceptele Spa-ului
 • Ce este Spa-ul azi și care sunt trendurile
 • Facilități, Tratamente, Produse Spa
 • Tipuri de centre Spa, Wellness și Balneare
 • Implementări ale conceptului Trup – Minte – Suflet în activitatea de zi cu zi din Spa
 • Customer Care Basics,
 • Eticheta Spa

Cum vor fi livrate?

* Curs scris care conține exemple valoroase, extrase din experiența internațională și națională de peste 20 de ani a trainerului

* O întâlnire online, doar între trainer și cursant, pentru consolidarea informațiilor și înțelegerea aplicabilității practice de care ai tu nevoie.

Ziua și ora întâlnirii sunt stabilite de comun acord între cursant și trainer.

* o experiență de învățare în care vei acumula informație esențială, care va sta la baza a tot ceea ce vei lucra în Spa.

După ce vei parcurge cursul scris, la întâlnirea individuală cu trainerul, vei pune fundația cunoștințelor tale ulterioare și a practicii în domeniu.

După acest curs introductiv, vei putea continua, opțional:

 •  Nivelurile 2, 3 si 4 SpaEdu prin care acoperim fundamentele în Spa – atât pentru zona de Operațiuni în Spa (nivelul 2), cât și Spa Management (nivelurile 3 și 4) 
 • cu programul de Schimburi de experiență – pe care ne dorim să-l ducem și la nivel internațional în max. 2 ani pentru absolvenții nivelurilor 3, 4, 5 și/sau 6 SpaEdu. 

De ce să alegi acest curs?

 • Rapiditate: cursul este structurat astfel încât să fie parcurs în maxim 2 zile.
 • Personalizare: discuția dintre cursant și trainer se va baza pe funcția și poziția cursantului: investitori / arhitecți / spa manageri / marketing manageri / terapeuți / recepționeri spa
 • Flexibilitate: il poti incepe cand vrei tu, nu sunt date fixe.
 • Calitate: Informația este atent selectată și structurată, livrată dintr-o perspectivă internațională, într-o maniera usor de parcurs. Intâlnirea 1 la 1 între cursant și trainer, la o data agreată de comun acord, va raspunde specificului fiecarei situații.
 • Cursantul rămâne cu suportul de curs, primește  diplomă și badge online la finalizarea programului.

Cine este trainerul cursului?

 

Maria Rendes

are peste 20 de ani de experiență în Centre Spa de 5*, atât peste ocean, cât și în Europa și Asia de Vest.

A avut șansa să lucreze în Spa-uri de renume internațional, activând în multe tipuri de centre spa.

De peste 10 ani a fost implicata în mai multe proiecte de succes pe piata din Romania, între care: a conceput Grand Santerra SPA de la Balvanyos Resort, a refăcut Spa-ul de la Afrodita Resort și a adus României premiul pentru Cel mai inovativ Concept de Spa din Europa, acordat de European Spa Association (ESPA), anual, din 2019 până la ultima ediție – pentru Spa-urile create de ea. 

Este Consultant Spa 360°, trainer în Spa Management și auditor în spa, formează și susține echipe de spa pentru excelență.

Este calificată în Spa Management – The Swiss Business School for International Hotel & Tourism Management Education.

Preț

* Curs disponibil din 15 ianuarie 2024.

Până atunci, poate fi cumpărat la un preț special, pe bază de precomandă.

10% din fiecare încasare va fi alocată pentru plata ANC - Autoritatea Națională pentru Calificări - pentru introducerea nomenclatoarelor de meserii în piața SPA
Preț de lansare
până în 15 ianuarie
Plata anuală
€71 + TVA
(350 lei + TVA)
Preț standard
după 15 ianuarie
Plata anuală
€121 + TVA
(600 lei + TVA)
Traineri
Maria Rendes
Consultant Spa, spaGuide
Consultant spa 360°, trainer și auditor in spa, cu peste 20 de ani de experiență.  Domeniul spa & wellness este domeniul ei de suflet, după o carieră anterioară in ingineria chimică. Colaborează cu despreSpa.ro aproape de la înființare, fiind implicată în multe dintre proiectele care susțin și dezvoltă constant piața spa românească. De mai bine de 11 ani a revenit in România si asista dezvoltatori de spa in: dezvoltare concept, proiectare & design, soluții de business, spa meniu & programe de wellness & balneo, training si selecție de personal. A format si susține echipe de spa pentru excelență. Acordă audit si consultanță in spa management pentru operatorii de spa. Are semnatura unor Concepte de Spa câstigătoare: Grand Santerra Spa - Premiul “Innovative Spa Concept”, 2022 si 2021, Herculum Spa, “Innovative Spa Concept”, 2019, acordate de European SPA Association, dar si participarea in alte proiecte spa de success in România. E calificata in Spa Management – The Swiss Business School for International Hotel & Tourism Management Education și a avut sansa să lucreze in Spa-uri de renume internațional, activând in multe tipuri de centre spa, atât pe continente cât si in insule. In cadrul Asociației Spa România se implica activ si este Mentor in Programul de mentorat pentru Spa Manageri chiar de la prima ediție. Atât OPTBR- Organizația Patronala a Turismului Balnear din România, cat si despreSpa.ro i- au recunoscut meritele deosebite in evoluția pieței wellness & balneo prin distincții.
Vezi mai multe
Sponsorii datorită cărora putem să le oferim cursanților un preț promotional și o grilă generoasă de reduceri și care, prin contribuția lor, susțin financiar procesul de acreditare a nomenclatoarelor de meserii și a standardelor ocupaționale pentru domeniul Spa în România:

Sponsori

Parteneri educaționali

Parteneri media

Parteneri

Încă nu există recenzii. Fii primul care scrie una.

Dacă ai întrebări despre ce se studiază în anumite cursuri, completează acest formular și te contactam în cel mai scurt timp:

Prenume *
Nume *
Centru Spa / hotel la care lucrezi
Nr. de telefon *

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *