Cum să estompezi ridurile și să-ți remodelezi fața 100% natural în doar 3 săptămâni, indiferent de vârstă

Culmea a fost că după primul auto-masaj facial – făcut într-o dimineață târzie de week-end, dau nas în nas cu soțul meu în bucătărie. Se uită la mine și-mi zice: “ce bine arăți astăzi!” Mi-a sărit inima din piept de bucurie! Înseamnă că masajul meu chiar a avut efect instantaneu. Am zburat direct la oglindă, cu toate că abia mă privisem tot timpul cât l-am făcut. Într-adevăr, arătam odihnită și foarte relaxată. Parcă și ridurile si cearcănele erau mai puțin vizibile. Eram atât de mândră de mine! 

În copilărie, îmi promisesem că nu voi avea niciodată riduri. Dar apoi, la fel ca tine, am fost mai preocupată de carieră, de copii, de despreSpa.ro și brusc m-am trezit că am riduri, fără să fac nimic să previn apariția lor. Și mă deranjau, poate și din cauza promisiunii care îmi rămăsese întipărită pe creier.

 

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Găsește rapid în pagina cursului Anti-Aging:

Chiar se poate să-ți remodelezi fața și să estompezi ridurile 100% natural în doar 3 săptămâni?

Ei bine, da. Îți voi povesti imediat și experiența mea cu tehnicile Anei, și vei putea citi și alte testimoniale. 

Cura consta intr-un mix între 6 elemente dintre care cele mai importante sunt: hidratarea, auto-masaj facial, gimnastica facială și produsele cosmetice anti-aging potrivite tipului tău de ten. Celelalte 2 sunt: alimentația și somnul 

Auto-masajul facial

Avem nevoie de el pentru că ne înviorează, ne destinde și ne și energizează.

După auto-masaj, pielea mea arată mai netedă și mai întinsă.

Fața mea, care până atunci era ternă și parcă lipsită de vlagă după atâta timp de stat în casă din cauza pandemiei, cu auto-masajul facial indicat de Ana se luminase. Și odată cu pielea, și starea mea de spirit era la cote maxime fără nici un motiv anume, logic vorbind, că nu mă pot lăuda cu activități foarte variate de când s-au impus stările de urgență și alertă.

Dar pe lângă aceste beneficii pe care le simți imediat, există și motive medicale pentru care să ne facem auto-masaj facial:

 • Pune limfa în mișcare – ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din piele
 • Stimulează musculatura feței și de aceea revigorează un ten obosit

Nu degeaba masajul facial este practicat de mai bine de 5000 de ani!

Că este foarte util și are super-rezultate, ne confirmă și Thuyen Nguyen – specialistul care se ocupă de masajul facial al multor vedete precum: Michelle Williams, Cindy Crawford și Amal Clooney:

„Când ai 20 de ani, nici măcar nu trebuie să te antrenezi și tonusul tău muscular este menținut, deoarece metabolismul tău este atât de rapid. Dar cinci până la zece ani mai târziu, corpul tău pur și simplu nu păstrează tonusul muscular, așa că trebuie să lucrezi mai mult. Este aceeași filosofie pentru pielea feței.”

Thuyen Nguyen consideră că toată munca se poate face cu mâinile – nu necesită microcurent sau role spune că masajul facial poate oferi rezultate mai bune și mai repede”.

Gimnastica facială

 • Stimulează constant cei 50 de mușchi faciali, ceea ce determină accelerarea circulației sangvine la nivelul feței. Iar asta înseamnă ca ridurile sunt atenuate, dar totodată și inflamațiile prezente la nivelul tenului se estompează
 • Prin mișcări repetitive și constante producem energie la nivelul feței: creștem producția de colagen și elastină. Metabolismul pielii este accelerat și, în acest fel, corectăm bărbia dublă, ridurile “laba gâștii” de la ochi, pielea lăsată din jurul mandibulei
 • Reducem stresul de la nivelul tenului și reducem nivelul de cortizol, ceea ce se traduce prin faptul că Glandele sebacee nu mai produc atât de mult sebum, tenul este Revigorat, pielea luminoasă și fermă. În plus, pentru un ten gras asta înseamnă reducerea acneei.
 • Regenerarea celulară este accelerată, iar asta se traduce printr-un Ten proaspăt și întinerit. 

De altfel, un studiu științific din 2018 realizat la Universitatea Northwestern a arătat că 20 de săptămâni de exerciții faciale zilnice au dat într-adevăr o piele măsurabilă, mai fermă și obrajii superiori și inferiori mai plini (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5885810/)

Cremele potrivite tipului tău de ten

Rolul lor este să hidrateze ridurile existente. Au un aport semnificativ de antioxidanți care protejează pielea și combat oxidarea și radicali liberi.

Intensifică procesul de regenerare al pielii, oxigenează pielea – ceea ce îi permite să fie mai proaspătă si mai strălucitoare.

Iar asta înseamnă că tu vei fi mai frumoasă în ochii tăi, ai soțului, ai copiilor și ai tuturor celor cu care intri în contact. 100% Natural.

Există câteva mituri din cauza cărora ne lăsăm fața să îmbătrânească fără să facem nimic:

Mitul nr. 1: “Ea arată bine pentru ca are gene bune”

Greșit. Starea pielii tale este determinată mult mai mult de felul în care o tratezi decât de programarea biologică.

Mediul pe care îl creezi în corpul tău poate accelera sau poate încetini procesul de îmbătrânire: ce mănânci, în special consumul de alcool și zahăr, cât dormi, consumul de tutun, nivelul de stres din viața ta, anxietatea, depresia – toate joacă un rol în felul în care înaintezi în vârstă. 

Cât despre masaj și gimnastică, îți vor demonstra că efectul genetic poate fi anulat aproape în totalitate. 

Mitul nr. 2: “Dacă nu m-am îngrijit la timp, acum este mult prea târziu”

Adevărul este că deceniul în care calitatea pielii se schimbă semnificativ este intervalul de vârstă 40-50 de ani.

În acest interval, acumularea de celule moarte începe sa blocheze strălucirea naturală a tenului, scăderea nivelurilor de colagen și de elastină are ca rezultat pleoapele căzute, pielea începe să se subțieze și să se lase, iar ridurile sunt din ce în ce mai proeminente.

Lăsată în voia timpului, pielea trece printr-o serie de schimbări vizibile odată cu înaintarea în vârstă.

Dar acordându-i atenția necesară poți să încetinești acest proces. Vei putea repara unele daune și chiar vei vedea că pielea ta va capătă un aspect mult îmbunătățit!

Mitul nr. 3: “ Nu am timp”

Reacția soțului meu cand m-a văzut așa fresh după auto-masaj, mi-a adus aminte de ceva basic. Cu toate că n-am uitat niciodată, dar poate n-am aplicat întotdeauna: faptul că o femeie trebuie să-și găsească timp să aibă grijă de ea și de sănătatea ei. Este un must și totodată o datorie pe care o ai față de tine însăți și față de cei dragi.

Asta trebuie să rămână o prioritate, pe lângă copii, job, hobby-uri, timp petrecut pe Facebook și toate celelalte mii de chestii care ne consumă fărâmițele din timpul nostru. Să nu uiți că tu ești singura care poate decide ce să faci cu timpul tău!

Grija față de sine îți aduce împlinire interioară. Și asta se reflectă imediat și în exterior: ne face să fim luminoase, frumoase, radioase.

În plus, auto-masajul, gimnastica și hidratarea corectă a pielii îți aduc nenumărate efecte benefice asupra sănătății. De o parte dintre ele ai citit deja mai sus.

Iar programul pe care ți-l propunem mai jos este gândit special pentru pentru doamnele ocupate, care nu au timp – nici să învețe, nici să practice: primești informații concentrat, într-un timp foarte scurt. Exercițiile sunt pre-selectate astfel încât efectele sunt majore și timpul redus. Faci o Cura anti-aging de 3 săptămâni de 2 ori / an! 

Metoda prin care scapi de riduri și-ți tonifici musculatura facială în doar 3 săptămâni

De azi înainte poți învăța cum să scapi de riduri și să-ți remodelezi fața în doar 3 săptămâni. Natural 100%, fără efecte adverse, dar cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta!

Vei învăța în acesta Curs Anti-Aging la care te poți înscrie chiar de-acum. 

Cum să estompezi ridurile și să-ți remodelezi fața 100% natural în doar 3 săptămâni, indiferent de vârstă” este Singurul Curs Anti-Aging complet din România

Cursul durează doar 4 ore, timp în care, în varianta LIVE vei invata alături de Ana Ciobanu:

 • Cum să scapi de ridurile de pe fiecare zonă: frunte, ochi, nas, gură, gât
 • Ochii să nu mai fie îngropați în sprâncene
 • Bărbia să fie din nou cum era la 30 de ani
 • Pielea ta să fie vizibil întinerită
 • Să ai buze mai voluminoase și mai pline, fără tratamente invazive
 • Pomeții mai bine definiți și mai rotunzi
 • Gâtul întins și remodelat
 • Chiar și privirea ochilor tai va fi mai clară și mai încrezătoare prin exercițiile pe care le vei face pentru ochi.

Le înveți pe toate în4 ore – în ritm intensiv — timp în care ai parte permanent de de feedback-ul și ghidarea Anei. Vei primi și varianta inregistrată a cursului, dar și teme și exerciții prin care aplici tot ce înveți. Ana ți le va corecta și te va urmări pas de pas.

Este un curs anti-aging practic, care va transforma fundamental felul în care arăți și-ți va aduce beneficii atât pe plan fizic, cât și emoțional!

Vei afla totul despre el în cele ce urmează. 

Momentan, îți spun doar că este cel mai rapid mod prin care ajungi să-ți estompezi ridurile existente 100% natural și să-ți recapeți în 3 săptămâni tonicitatea mușchilor faciali, indiferent de vârsta pe care o ai!

Before & After Curs Anti-Aging

Cine este Ana Ciobanu, trainerul programului Anti-Aging?

Cu o experiență de peste 12 ani în industria de wellness & beauty în România, Ana Ciobanu este estetician, specialist anti-age și trainer în cosmetica aplicată. Experiența în estetică o recomandă, datorită formării profesionale atât în Italia, Franța, cât și în România.

Ana a urmat cursurile faimoasei Academii de Estetică şi Cosmetologie Pascal din Florenţa. Ulterior a făcut multe cursuri de specialitate: la Comfort Zone, Pevonia, Matis şi Clarins, Ayurveda Face, Aromatherapy Face and Scalp Massage, Hot-Stone Face Therapy, European Face Massage şi Ritualuri Face specifice fiecărui brand în parte.

A lucrat la Gabrio Staff Olimpo – un Day Spa Exclusivist din Toscana, Spa Facial Therapist pentru SoulSpace (al doilea Spa Exclusivist după Bvlgari Spa Milano), Four Seasons Hotel, Urban Spa şi Comfort Zone.

În prezent, este Estetician Anti-Age Facial Therapist în Spa Boutique-ul său exclusivist din Sibiu, Maison de Beaute.

Filozofia ei a câștigat încrederea tuturor femeilor care i-au trecut pragul și participa la sesiuni complete împreună cu ea. Își dorește în continuare să se dezvolte și să aducă un plus de valoare oamenilor care vor să îi descopere tehnica și filosofia.

 

Ana Ciobanu, trainer curs anti-aging

Curs Anti-Aging: Motive să te înscrii

 • Lucrezi cu un expert cu mulți ani de experiența: mergi la sigur, nu ești pe mâna unei persoane care are un hobby și testează pe tine
 • Programul este 100% natural: vei fi mai sănătoasă după ce îți vei lucra mușchii feței, îți vei drena limfa, vei folosi produsele potrivite tipului tău de ten.
 • Beneficiezi de o rutină cosmetică personalizată, pe care Ana ți-o creează într-o întâlnire online 1 la 1, în funcție de tenul tău și tonicitatea musculaturii, înainte să începem programul anti-aging.
 • Este cel mai complet (și rapid) program din piață, unic în România: economisești mult timp și ai toată informația grupată. În plus, exersezi sub îndrumarea permanentă a Anei!

Curs Anti-Aging: Testimoniale de la participante

Iuliana Tasie, Constanta

Dragă Ana și Ioana, 

Vă mulțumesc din suflet pentru experiența dată de participarea la acest curs anti-aging, a fost o bucurie și o plăcere să mă redescopăr alături de voi, să învăț să mă ajut singură în întreținerea feței, să înțeleg ce fac greșit și cum pot corecta, să văd în fiecare dimineața o față mai luminoasă și mai relaxată!

Văd îmbunătățiri în zona pomeților și a liniilor nazo-labiale, mai am de lucru la frunte, deoarece nu am reușit să mă încadrez în cele 4 săptămâni să lucrez intensiv toate zonele, dar voi reveni cu poze când termin programul.

Mulțumesc mult Ana pentru toate explicațiile practice, pentru tricks and tips în momente speciale sau mai dificile care se reflectă asupra feței noastre, pentru tratamentul cosmetic aferent fiecărui tip de ten! Ești o adevărată profesionistă, te admir pentru seriozitatea și implicarea cu care îți iubești și practici meseria, a fost o plăcere să te descopăr și îmi doresc să să primesc în continuare informații despre proiectele tale viitoare.

Mulțumim Ioana că ai văzut acest potențial și l-ai tradus în fapte atât de bine organizat și de practic.

Mult succes și la cât mai multe grupe de femei fericite și împlinite, vă îmbrățișez cu dragIuliana Tasie, Constanța

„Recomand cu mare drag și încredere acest curs anti-aging deoarece este 100% natural și nu folosește proceduri invazive, care, în cazul meu, cu istoric de cancer la sân, nu sunt recomandate. 

Urmez programul Anei de masaj și gimnastică facială de 3 săptămâni și efectele benefice încep să se vadă. Mi s-au redus ridurile de pe frunte (mai am unul singur), cearcănele încep să se reducă, ridurile de la colțul ochilor s-au atenuat, iar pomeții s-au conturat mai bine și, după atâtea exerciții și automodelaj, nu mai sunt palidă.” Carmen Mihalca, Cluj

Carmen Mihalca, Cluj
Maria Rendes, Cluj

Draga Ana, Draga Ioana,

Pentru mine, acest curs a venit exact la momentul in care constientizam ca mi-am pierdut motivatia pe care am avut-o mereu pentru ingrijirea tenului si m-a readus pe linia de plutire. 

Am invatat ca e extrem de simplu sa-ti ridici obrajii pentru un aspect mai fericit si sa-ti destinzi fruntea pentru o privire mai prietenoasa, ajunge doar sa te „strambi” de cateva ori in cursul zilei cand apuci, iar daca vrei un rezultat „wow”, poti sa faci 2 cure de beauty pe an. 

Mi-ati confirmat inca o data ca metodele naturale nu dau gres si eu raman un fan convins. Va multumesc enorm, iar celorlalte Doamne participante le doresc spor in toate si sa nu uitam sa zambim mereu!

Maria Rendes, Cluj

Draga Ana și Ioana,

Va mulțumesc, pentru ca am avut prilejul sa particip la acest curs anti-aging.

Pentru mine este o mare bucurie ca v-am cunoscut.

Mie personal, acest curs mi-a adus beneficii, atât pe plan fizic, cât și emoțional. Am avut ocazia sa învăț lucruri pe care nu le știam și sa corectez ceea ce făceam greșit.

Draga Ana, iti multumesc pentru toate explicațiile pe care mi le-ai oferit, pentru recomandările făcute în a știi pe viitor ce produse cosmetice sa-mi achiziționez.

Sunteți senzaționale, va admir foarte mult pentru seriozitatea de care dați dovada.

Va imbratisez si va doresc mult succes în proiectele voastre. Elena Uta, Constanta

Elena Uta, Constanta
Andreea Franga Cluj

Multumesc mult pentru curs, tot ce am invatat in cadrul lui mi-a ajutat enorm tenul. Aveam de multi ani provocari legate de sensibilitatea pielii care reactiona negativ la multe produse de ingrijire a tenului (chiar si la cele naturale, bio, pentru ten sensibil). De-a lungul anilor, combinatia de ten acneic, mixt si sensibil mi-a dat multe batai de cap si mi-a creat ingrijorare in ceea ce priveste tratamentele pentru fata. Dupa vreo 10 zile de la inceperea cursului anti-ageing, am observat ca tenul meu si-a imbunatatit mult elasticitatea si i-a scazut reactivitatea (pielea nu se mai inroseste pe parcursul zilei si au disparut mancarimile ocazionale). Si in aproximativ o luna, s-a redus si acneea.

Imi face o reala placere ritualul anti-ageing, ma bucur de toate miscarile, abia astept momentul zilei dedicat, cele 20 de minute se scurg pe nesimtite. Parca intru intr-un fel de transa. In primele zile am facut febra musculara la frunte si pometi, chiar nu aveam idee ca se poate…)

Cursul asta iti ofera baza necesara pentru a-ti crea propriile minuni cu tenul.

Multumesc tare, tare Ana si Ioana!”

Andreea Franga, Cluj

Curs Anti-Aging: Cum se desfășoară cursul online?

 • Pe parcursul a 4 ore vei deprinde toate tehnicile necesare. Face to face, Ana iti va corecta toate miscarile astfel incat sa pleci cu ele invatate.
 • Vei primi și exercițiile filmate, după curs. Astfel, ai acces pe viața la curs, si nu va mai trebui să plătești vreodată pentru alt curs similar
 • Primești feedback la fiecare temă, practic la fiecare exercițiu de auto-masaj și gimnastică facială: nu ai cum să înveți greșit mișcările. Le repeți cu Ana la curs, le repeți apoi în fiecare dimineața și seară

Curs Anti-Aging: Stuctură

 

Ana va construi fiecărei participante o rutină cosmetică personalizată într-o discuție (online) 1 la 1 inainte de inceperea cursului.

Veți alege împreună produsele cosmetice care ți se potrivesc și îți va explica concret modul de folosire al fiecărui produs aplicat pe piele. Check –in Building! Te va ajuta să-ți identifici zonele cu deficiențe ale tonusului muscular, și-ți va personaliza programul de gimnastică faciala și de automasaj.

La curs, vom învăța și practica un antrenament de Gimnastică facială, Automasaj si Modellage pentru zona frunții, a sprâncenelor și a ochilor, zona centrală a feței (obraji, nas, zona mandibulară, bărbie) si zona gatului.

Cu ce ne ajută să arătăm bine: mai tinere, mai frumoase, mai luminoase?

Un studiu realizat de Discovery (publicat în Mediafax în aprilie 2013), arată că:

 • femeile care sunt mulțumite de aspectul lor fizic, au o imagine de sine pozitivă și sunt mai fericite
 • aprecierea celor dragi, prieteni și societate contribuie la sporirea respectului față de sine în rândul doamnelor.

Alte studii scot în evidenta faptul că dacă au încredere în ele însele, femeile simt că dețin controlul asupra vieții lor. 

Și tu îți dorești toate acestea și faci zilnic eforturi (inconștiente) să le obții și să le menții în viața ta!

Curs Anti-Aging: există și contra-indicații ale acestei metode 100% naturale?

Da, există și trebuie să știi de ele: 

– dacă te confrunți cu o acnee inflamatorie de natura infecțioasă, atunci poți practica doar gimnastica facială. Mișcările de auto-masaj ar trebui să mai aștepte până îți vei trata acneea (dacă ești în aceasta situație îți recomandăm să consulți un medic dermatolog)

– dacă pielea ta prezinta leziuni, răni deschise, leziuni la nivelul pielii sau arsuri la nivelul tegumentului nu este recomandată practicarea acestui program.

– epilepsie, boli dermatologice sau afectiuni maligne (după 3 luni de la operație). 

– daca apelezi la injectii cu toxina botulinica sau acid hialuronic – contacteaza medicul estetician inainte sa te inscrii in acest program Anti-Aging

 

Acum este momentul sa estompezi ridurile și să-ți tonifici musculatura facială în doar 3 săptămâni!

 • Vei practica zilnic, timp de 3 săptămâni 20 minute dimineața și seara
 • Vei arăta cu cel puțin 10 ani mai tânără, 
 • Te vei simți mai atrăgătoare
 • Vei fi mai fericită când vei vedea schimbări de la o zi la altă pe fața ta. Această fericire îți va da o stare de bine care îți va schimba și dispoziția!
 • Te vei simți apreciată și respectul față de tine însăți va crește
 • Vei fi mai mulțumită de cum arăți și vei fi mai fericită
 • Vei avea mai multă încredere în tine însăți
 • Prin exersare, vei învăța să-ți controlezi expresiile faciale
 • Imaginea ta, per total, se va îmbunătăți
 • Vei ajunge să-ți cunoști fața și vei reuși ulterior să-ți controlezi expresiile faciale
 • Cei dragi, dar și colegii, prietenii te vor admira, vor fi impresionați de schimbarea ta – atât cea fizica, cât și bucuria din ochii tai.
 • O să simți că deții controlul asupra felului în care arăți
 • Seara vei adormi mai usor si mai repede, datorita masajului facial

Acest curs este destinat doamnelor care își doresc rezultate pe căi 100% naturale. Vom lucra doar cu mâinile noastre și produsele cosmetice care ne sunt oricum necesare în rutina zilnică. Vei învăța această metodă 100% naturală pe care o vei putea practica întreaga viață. 

Următorul curs Anti-Aging, online:

* 31 ianuarie – 13 februarie

GARANȚIE 

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită. Trebuie doar să scrii un e-mail pe adresa: contact@despreSpa.ro –  îți stornam factura și îți returnăm toți banii. 

Aceasta garanție este valabilă timp de 14 zile de la întâlnirea 1 la 1 cu Ana Ciobanu.

Îți oferim aceasta garanție pentru că știm că acest program te va ajuta, dar vrem să ai confortul și certitudinea că ți se potrivește.

Curs Complet
Anti-Aging

Curs LIVE
LEI1450
LEI 650 (TVA inclus)
 • Curs LIVE, grup restrâns
 • Toate mișcările de:
  - gym facială
  - automasaj
  - modellage
  + drenaj limfatic
  + tips & tricks
 • Consultație Anti-Aging online 1 la 1, cu Ana Ciobanu din care afli:

  *schema de tratament cu produse cosmetice anti-aging personalizată pe nevoile tale
  *tonicitatea musculaturii și zonele pe care trebuie să însiști
  *eventuale exerciții personalizate
 • Curs inregistrat + 3 intalniri de grup
  inregistrarea la care ai acces toata viata
  2 intalniri individuale cu Ana Ciobanu
 • Ana Ciobanu îți acordă feedback și îți corectează mișcările la curs
 • La curs, Ana îți răspunde la întrebări și îți urmărește evoluția
Recomandat

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo