De ce Country Spa Health & Beauty Retreat?

Pentru ca e cu adevarat un spatiu doar al tau, intim, departe de jungla urbana, un sanctuar al naturii si al linistii.

Atunci cand tumultul orasului este prea mult si cand nu mai reusesti sa scapi de stresul acumulat pe parcursul zilei Country Spa este cel mai potrivit loc de relaxare si de reincarcare a bateriilor.

Situat in Snagov, pe malul lacului, inconjurat de verdeata, avand un personal pregatit doar pentru tine, dotari de ultima generatie, Country Spa se dovedeste o alegere mai mult decat benefica: este o alegere de suflet.

Terapiile corporale ( terapia Raindrop sau cea cu uleiuri biblice), masajele de relaxare cu aromoterapie, anticelulitic,la patru maini sau cu roci vulcanice redau corpului vitalitatea de care are nevoie. Pe langa acestea poti experimenta terapia cu namol neutralizant si sapropelic sau gomajul corporal cu saruri.

Si cum apa este unul din elementele importante intr-un spa, nu aveau cum sa lipseasca dusurile terapeutice: Vichy, emotional, sau sauna(fie ea umeda sau uscata).

Adauga la ziua ta de relaxare un  tratament cosmetic sau treci pe la hairstyle-istii nostri pentru o nota finala de prospetime si rafinament.

Asadar, Country Spa este cu siguranta cel mai potrivit loc de de relaxare, unde iti vei reincarca bateriile si la care te vei intoarce de fiecare data pentru a te simti special.

Adresa: Sat Ciofliceni, Com. Snagov, Str. Stefan Cel Mare Nr. 122, Jud. Ilfov

E-mail: office@countryspa.ro

Telefon: 031/425.29.13; 0774.037.382

Program: Luni- Duminica 09.00-21.00

Website: http://countryspa-retreat.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

Simți că oboseala, stresul și problemele cotidiene te apasă? Te-ai săturat de muncile casnice și de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei să evadezi și să dedici doar timp pentru tine? Dacă răspunsul este da, soluția pentru tine este un retreat! O astfel de vacanță reprezintă escapada perfectă care, cu siguranță, te va îmbogăți spiritual

Ritualul cu Păpădie începe cu o demachiere și curățare a tenului urmată de un gomaj și masaj facial. Chipul vă este apoi răsfățat plin aplicarea unei măști relaxante cu păpădie. Ceremonialul continuă cu un gomaj corporal pentru o piele curată, catifelată, împachetare cu efect detoxifiant și de slăbire și un masaj nutritiv al întregului corp

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP