Country Spa Health & Beauty Retreat

De ce să alegi Country Spa Health & Beauty Retreat? De ce ai nevoie de un astfel de loc pentru relaxare? Pentru ca e cu adevarat un spatiu doar al tau, intim, departe de jungla urbana. Un sanctuar al naturii si al linistii. Oaza ta de relaxare, într-un cadru mirific. Atunci cand tumultul orasului este prea mult si cand nu mai reusesti sa scapi de stresul acumulat pe parcursul zilei Country Spa este cel mai potrivit loc de relaxare. Și de reincarcare a bateriilor.

Country Spa Health, o alegere minunată

Centrul este situat in Snagov, pe malul lacului, inconjurat de verdeata, avand un personal pregatit doar pentru tine. De asemenea, dotarile de ultima generatie, fac din Country Spa o alegere mai mult decat benefica. Este o alegere de suflet. Terapiile corporale (terapia Raindrop sau cea cu uleiuri biblice), masajele de relaxare cu aromoterapie, anticelulitic, la patru maini sau cu roci vulcanice redau corpului vitalitatea de care are nevoie. Pe langa acestea poti experimenta terapia cu namol neutralizant si sapropelic. Sau gomajul corporal cu saruri.

Dușuri terapeutice la Country Spa health

Si cum apa este unul din elementele importante intr-un spa, nu aveau cum sa lipseasca dusurile terapeutice: Vichy, emotional, sau sauna (fie ea umeda sau uscata). Adauga la ziua ta de relaxare un tratament cosmetic. Sau treci pe la hairstyle-istii nostri pentru o nota finala de prospetime si rafinament. Asadar, Country Spa este cu siguranta cel mai potrivit loc de de relaxare. Un loc unde iti vei reincarca bateriile si la care te vei intoarce de fiecare data pentru a te simti special.

Adresa: Sat Ciofliceni, Com. Snagov, Str. Stefan Cel Mare Nr. 122, Jud. Ilfov

E-mail: office@countryspa.ro

Telefon: 031/425.29.13; 0774.037.382

Program: Luni- Duminica 09.00-21.00

Website: http://countryspa-retreat.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Faceți clic pentru a evalua!
 

[Total: 1 Medie: 5]

 

Când a fost ultima dată când te-ai simțit într-un echilibru total? Trăim într-o epocă în care stresul vieții cotidiene împreună cu factorii de mediu externi, precum poluarea sau virusurile ne afectează în mod constant organismul, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. De aceea, suntem mereu în căutarea unor noi metode de relaxare,

10 motive pentru a merge într-un retreat

Vrei 10 motive pentru a merge într-un retreat? Simți că oboseala, stresul și problemele cotidiene te apasă? Te-ai săturat de muncile casnice și de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei să evadezi și să dedici doar timp pentru tine? Dacă răspunsul este da, soluția pentru tine este un retreat! O astfel de vacanță reprezintă escapada

Tagged under: , , , ,

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo