Cosmetice profesionale

Cautati un distribuitor care sa comercializeze produse spa corespunzatoare conceptului spa la care v-ati gandit? Gasiti mai jos o principalii distribuitori de produse cosmetice profesionale din Romania, care ofera game de produse din cele mai diverse si moderne: produse spa, produse cosmetice orientale, produse fitoterapeutice si aromaterapeutice, produse pe baza de apa termala, apa marina, oxygen, produse pentru manichiura spa etc.

Click pe fotografiile de mai jos pentru a citi despre ofertele propuse pentru cosmetice profesionale: 

In Bretania, Franta, laboratoarele THALION  selecteaza cu atentie, peste 20 de tipuri din cele mai pretioase alge si plante marine. Zona este protejata UNESCO si asigura cea mai buna calitate a algelor.

Oceanele si marile sunt o «gradina» care au in memorie intreaga istorie a lumii, cu o imensa abundenta a formelor de viata. Algele sunt o minune a medicinei, ele absorb nutrienti si apoi dezvolta substante cu proprietati extraordinare.

Fiecare specie de alge sau de plante marine contine molecule specifice, concentrate in ingrediente active exclusive. Accesul unic al THALION Laboratories la aceste ingrediente confera o eficienta superioara cosmeticelor profesionale din gamele lor, un secret al frumusetii.

In Bretania, Franta, laboratoarele THALION  selecteaza cu atentie, peste 20 de tipuri din cele mai pretioase alge si plante marine. Zona este protejata UNESCO si asigura cea mai buna calitate a algelor.

Algele si plantele marine sunt procesate in maxim 24 de ore pentru a pastra integral concentratia si forta ingredientelor active. Se pastreaza astfel toate calitatile originale ale acestora si se pot integra in formule  cosmetice inovante, cu mecanism osmotic, brevetate.

Icon Romania - I.C.O.N. creeaza produse profesionale si ecologic echilibrate pentru toate tipurile de par. Produsele noastre promoveaza parul sanatos, oferind clientilor posibilitatea ingrijirii parului acasa cu rezultate ca la salon. Cine nu-și dorește acest lucru? Mai ales atunci când situația nu-ți permite să-ți faci o programare  la salon.

La Cremerie - Italia

TOP