Cosmetice naturale.

Alege sa utilizezi creme, lotiuni, sampoane, balsamuri si alte produse cosmetice naturale! Sunt sanatoase si hranitoare pentru piele si implicit, contribuie la starea ta de bine! Pentru corpul tău, pentru frumusețea ta și mai ales, pentru starea ta de bine, cosmeticele naturale sunt cea mai bună alegere. Te protejează de acțiunea agresivă a produselor chimice și acționează blând cu corpul tău.

Cosmetice naturale. Click pe fotografiile de mai jos pentru a citi despre ofertele propuse: 

In Bretania, Franta, laboratoarele THALION  selecteaza cu atentie, peste 20 de tipuri din cele mai pretioase alge si plante marine. Zona este protejata UNESCO si asigura cea mai buna calitate a algelor.

Icon Romania - I.C.O.N. creeaza produse profesionale si ecologic echilibrate pentru toate tipurile de par. Produsele noastre promoveaza parul sanatos, oferind clientilor posibilitatea ingrijirii parului acasa cu rezultate ca la salon. Cine nu-și dorește acest lucru? Mai ales atunci când situația nu-ți permite să-ți faci o programare  la salon.

Uleiul de cocos VivaCoco poate fi utilizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Cosmetice naturale: Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie, în cosmetică, dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea întregului corp.

Datorită proprietăților sale deosebite, uleiul de cocos extra-virgin presat la rece a devenit un ingredient nelipsit din industria frumuseții,  râvnit de multe dintre doamnele și domnișoarele dispuse să renunțe la tratamentele clasice în favoarea celor naturale.

TOP