Corporate wellness. Pentru ca angajatii sanatosi ne costa mai putin. Entuziasmul, loialitatea si productivitatea crescuta a coechipierilor tai sunt conditionate in primul rand de sanatatea lor. Altfel spus, atat timp cat oamenii raman sanatosi si echilibrati pe toate planurile, compania va avea de castigat semnificativ din punct de vedere financiar.

Cu totii stim ca daca suntem sanatosi, suntem mai productivi sau, cum spune o vorba, „good health is good business”. In traducere, „sanatatea aduce pros­peritatea”. Noi am completa acest dicton cu mentiunea ca daca lucrezi intr-un mediu care ii prieste organismului tau, vei munci in fiecare zi cu drag si cu mai mult spor. Din pacate, suntem mai mereu pe fuga, prinsi intre deadline-uri si gustari rapide. Ui­tam sa respiram corect si stam in cea mai mare parte a zilei pe un scaun de birou.

Corporate Wellness - Programul SPA Corporate poate contine o propunere inedita: petrecerile SPA, sau intalnirile de echipa la SPA!

  • Inlocuieşte mesele formale organizate pentru angajati cu intalniri tematice menite sa rasfete simturile – acestea din urma pot fi personalizate pana-n cele mai mici detalii si iti garanteaza un personal relaxat si cu bateriile incarcate la maxim.
  • Reducerea nivelului de stres prin asemenea activitati ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar al fiecarui angajat in parte, iar acest lucru reprezinta o veste excelenta si pentru manager, intrucat concediile medicale vor deveni din ce in ce mai rare.

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre programele wellness care te intereseaza:

TOP