/
/
Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară

Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară
Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară

Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară

Cu rimă sau fără, cam așa stau lucrurile odată cu venirea primăverii. Nici nu scăpăm bine de gripă, că alți viruși pândesc la colț, gata-gata să ne ia cu asalt.

Din păcate, însă, odată cu începutul primăverii, alte forme virale numite și „virusuri de primăvară” încep să fie resimțite. Nas, înfundat, rinite, sinuzite și tot felul de infecții respiratorii. Azi e cald, mâine e frig, iar organismul este dat cu totul peste cap. De la psihic și până la fizic, totul este bulversat. Și oricât te-ai strădui să-ți crești imunitatea, să eviți îmbolnăvirea, uneori e în zadar. Zi de zi  venim în contact unii cu alții: copiii la școală, noi la serviciu, în mijloacele de transport etc. Virușii sunt dați mai departe precum leapșa.

Motivele pentru care apar astfel de afecțiuni sunt legate, în principal, de schimbările de temperatură și de anotimp. Până una-alta, nu uita, însă, că gripa este încă în vigoare, așa că ar trebui să încerci să nu confunzi simptomele acesteia cu cele ale virusurilor de primăvară.

Și totuși, ce e de făcut? Ce nu ai făcut până acum?

Îți spunem noi: o cură balneo la Băile Govora, o stațiune balneara dedicată mai ales afecțiunilor respiratorii.

Govora este una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din Europa, cotate la același nivel cu cele mai renumite ape minerale sulfuroase cunoscute în Europa, din stațiuni ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Întreaga zonă Băile Govora se remarcă prin prezența apelor minerale care constituie factori naturali terapeutici de bază în tratamentul multor afecțiuni:

  • ORL: rinosinuzite cronice, sinuzite, amigdalite cronice, laringite, micoze bucale;
  • respiratorii: bronșita cronică, traheobronșite, B.P.O.C., emfizem pulmonar, astm bronșic alergic, infecțios, status post infecții respiratorii repetate, bronșiectazii fără episoade hemopatice.

Pe lângă problemele respiratorii, apele minerale din stațiunea Băile Govora sunt recomandate și în tratarea afecțiunilor ce țin de oase, mușchi și piele.

În plus, de tratamentul balnear oferit la Govora pot beneficia și copiii (+/- 1 an), dar și adulții trecuți de 80 de ani. Practic, nu există limită de vârstă. Tratamentul aplicat la recomandarea unui specialist acționează diferit asupra pacientului, în funcție de vârstă, stadiul bolii, dar și în funcție de nivelul de cooperare al pacientului. Important de știut, că la Băile Govora se vindecă afecțiunile în faza incipientă și se ameliorează cele cronice precum: astmul bronșic, bronsiectaziile, B.P.O.C.-ul, emfizemul pulmonar, laringitele, rinosinuzitele, reumatismul degenerativ, disfuncții post-traumatice.

Și cum aerul este din ce în ce mai poluat și slab calitativ, nu ne surprinde să auzim că afecțiunile respiratorii și O.R.L. sunt cele care trimit cei mai mulți pacienți la Băile Govora.

Bolnavii de astm bronșic trebuie să știe că pot beneficia de un tratament clasic care constă în:

  • 1-2 proceduri de inhaloterapie;
  • 1 procedură de kinetoterapie;
  • 1 procedură de bronhodilatație.

Iar în cazul copiilor, rezultatele sunt uimitoare, aceștia reacționând cel mai bine la tratamente, astfel că nivelul de ameliorare, ba chiar de vindecare este de aproximativ 80-90%.

Ceea ce nu face decât să întărească invitația noastră de a veni la Băile Govora, pentru a beneficia înainte de toate de aerul curat care influențează pozitiv întregul organism (d.p.d.v. respirator, motor, psihic și cardiac).

Nu mai sta pe gânduri și întâmpină primăvara departe de mediul poluant, infecțios și stresant, alegând cel mai bun tratament în cadrul Hotelului Palace din Băile Govora. Și grăbește-te să prinzi pachetul supranumit „Vindecare hibernală”, în cadrul căruia beneficiezi de 15 proceduri balneare de vindecare, spa cât cuprinde și multă sănătate bonus!

Preț: 1070 de lei locul în cameră dublă cu demipensiune;

Rezervări – palace@bailegovora.ro, tel. 0250 770 070;

Detalii pe: https://www.hotelpalacegovora.roindex.php/oferte-hotel-palace.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *