/
/
Vacanțe care dau boost organismului

Vacanțe care dau boost organismului

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Hotel Palace Baile Govora SPA Balneardrona sus stanga
Vacanțe care dau boost organismului

Vacanțe care dau boost organismului – La ce folosesc vacanțele? Să iei o pauză de la muncă. Să citești o carte bună pe marginea unei piscine sau să bei un cocktail plin de vitamine și să te relaxezi într-o locație de poveste.

O vacanță poate avea mai multe înțelesuri, iar unele dintre acestea pot vorbi despre anxietățile sezoniere cu care ne confruntăm sau cu ambițiile spirituale. Cert este că o pauză de la viața cotidiană nu face decât să contribuie la starea generală de bine și să dea un boost organismului atunci când acesta este suprasolicitat.

Uneori, cu toții avem nevoie de câte un moment liber. Explicația? Eliminarea stresului este cheia unui organism echilibrat și sănătos. Ce poți face ca să te eliberezi de toate emoțiile negative acumulate în ultima perioadă? Iată? Noi îți propunem o destinație cu istorie, cu ape bromurate și iodurate, cât și cu ioni pozitivi, extrem de benefici pentru organism: stațiunea Băile Govora. Aceasta reprezintă una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare din Europa și singura din România cu ape minerale ce au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.

Băile Govora este locul ideal în care poți face tratamente pentru trup și suflet, deoarece ai la dispoziție o bază de tratamente cu băi calde, cu ape minerale iodurate și sulfuroase, băi cu esență de brad, duș subacval, băi cu bioxid de carbon, împachetări cu nămol cald, pneumoterapie, electroterapie, hidroelectroterapie, inhaloterapie, kinetoterapie, masaj sau solarium. Toate acestea sunt extrem de eficiente în afecțiunile ginecologice, respiratorii, reumatismale sau neurologice și nu numai.

Băile Govora reprezintă și un spațiu de recreere și cultură

Cu peste 300 de monumente istorice și artă, Băile Govora te surprinde tezaure neolitice, vestigii dacice și romane, necropole paleocreștine. Prin urmare ai parte de „hrană” nu doar pentru trup, ci și pentru suflet.

Hotelul Palace din Băile Govora este primul din România cu un centru medical propriu. Pe lângă arhitectura eclectică cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, locația iți pune la dispoziție un centru Balneo pentru afecțiuni respiratorii sau reumatismale, și nu în ultimul rând un CENTRU SPA pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseuri. Așadar, dacă optezi pentru o vacanță aici, vei găsi nenumărate idei de ședere care includ pachete pentru toate gusturile și nevoile.

Iată 3 dintre acestea:

Pachetul WEEKEND PALACE – cu mic dejun inclus, acces la SPA ( bazine, saună umedă, saună cu infraroșu, hammam, kneipp) și o reducere de 10% pentru toate masajele din portofoliu;

Pachetul IMUNO PLUS – cu 5 nopți de cazare, mic dejun inclus sau demipensiune, examinare medicală de specialitate și 5 zile de cură balneo cu 3 proceduri pe zi de persoană și o procedură de relaxare. Bonus, ai exerciții respiratorii și acces SPA, masaje și hidromasaje cu esență de brad și împachetări cu nămol terapeutic sau de înfrumusețare;

Pachetul IMUNO FORTE – conține 5 nopți de cazare cu mic dejun sau demipensiune, examinare medicală de specialitate și 5 zile de cură balneo cu 3 proceduri pe zi de persoană. Dacă optezi pentru acest pachet primești în plus o procedură de relaxare, poți face exerciții de respirație, masaje, hidromasaje cu esență de brad și împachetări cu nămol terapeutic și de înfrumusețare și ai acces la SPA.

Detalii complete despre oferte găsești aici: https://www.hotelpalacegovora.ro/index.php/book-now.

Pentru rezervări trimite un email la palace@bailegovora.ro sau sună la numerele de telefon: 0250 770 070, 0250 770 550.

www.hotelpalacegovora.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *