/
/
Vacanță la pătrat … la Băile Herculane

Vacanță la pătrat ... la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Vacanță la pătrat ... la Băile Herculane

Vacanță la pătrat … la Băile Herculane – Vacanța de sărbători a copiilor stă să se termine, la fel și a voastră…și totuși… Vacanța următoare e după colț, așa că aveți ocazia să evadați într-un loc frumos și relaxant, unde să aveți, totodată, parte și de puțină aventură. Sugestia noastră? Afrodita Resort & Spa, la Băile Herculane.

Aici, copiii se pot distra din plin (evident după ore, dacă alegeți o ofertă în timpul școlii), iar părinții au parte de relaxare. Oferta include: cazare pentru doi adulți și un copil (max. 12 ani), loc de joacă indoor & outdoor, acces la locuri de joacă sub rezerva reglementărilor autorităților, pensiune completă  (mic dejun, prânz, cină, cu băuturi nonalcoolice incluse în timpul meselor), o terapie spa /persoană / zi.

Puteți alege să petreceți un sejur în familie de minimum 3 nopți și maximum 10 nopți, în perioada: 02-10 ianuarie 2021/30 ianuarie – 07 februarie 2021.

Vacanță la pătrat. De ce să alegi să petreci o vacanță împreună cu familia la Băile Herculane?

E simplu! Ai parte de servicii pe ales în cadrul resortului ales, dar ai și natura de partea ta, așa că veți putea beneficia de o vacanță completă, în familie.

Și ca să te convingem, iată câteva obiective turistice pe care merită să le vizitezi împreună cu familia ta:

Peisajele de la Herculane, traseele montane la Cheile Feregari, Grota Haiducilor – orice circuit turistic la Băile Herculane începe de la Afrodita Resort & Spa. Grupurilor cazate în resort, le sunt facilitate plimbări cu bicicleta și cu vaporașul pe Cazanele Dunării, cățărări, alpinism, itinerarii de trekking, rafting pe Cerna, tiroliană și alte activități atrăgătoare. Veți primi o hartă care vă va ghida în vacanță.

Grota Haiducilor – Aici are loc prima oprire pe harta traseelor turistice din Parcul Naţional Domogled-Cerna, un loc ce emană frumusețe,emoții, inspirație în natură. De asemenea, aveți ocazia să explorați în familie o rezervație arheologică aflată în apropierea hotelului, cu o faună unică în Europa, odinioară locul comorilor ascunse de hoții din perioada romană.

Cheile Feregari – Porniți într-o drumeție spre Crucea Albă și ajungeți deasupra Băilor Herculane. Spre Vf. Domogledul Mic veți descoperi păduri de pin negru și priveliști care o să vă taie răsuflarea. Pe Vf. Domogledul Mare (1105m) puteți lua o pauză în aer curat, iar prin Cheile Feregari veți fi întâmpinați de pereți de stânci. Coborârea e solicitantă, dar explorarea de neuitat.

Grota cu aburi – Un loc pentru aventurieri presărat cu serpentine, o potecă pentru drumeți și coborâre abruptă. Acesta este drumul care vă duce spre un nou obiectiv turistic la Băile Herculane și împrejurimi. Tot aici puteți admirastalactite gelatinoase, vegetație unică și un izvor termal care ţâşneşte prin pereții din stâncă. O rezervație naturală plină de povești magice.

Cascada Vânturătoarea – Puteți alege, de asemenea, un traseu care pornește de la Podul Gura Văii Vânturătoarea și vă poartă pașii spre culmi. Nu lipsesc stâncile impresionante, de o parte şi de cealaltă a văii, și verdele infinit ce înconjoară zona.

Vaporaș Cazanele Dunării

Un loc în care istoria se îmbină cu natura sălbatică. Stânci, sate sârbești în depărtare, „Gura Cernei”. Atracții turistice nemaiîntâlnite: Cazanele Mari, Statuia lui Decebal și Mânăstirea de sub ape. O croazieră pe Dunăre este cel mai bun mod de a face cunoștință cu toate acestea.

Te-am convins? Alege să petreci cea mai frumoasă vacanță de iarnă în familie și vei avea cele mai minunate amintiri!

Fiți fără grijă, la Afrodita Resort & Spa, sunteți în siguranță! Locația respectă toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare, pentru ca vacanța voastră să fie așa cum ați visat.

Hai la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *