/
/
Un nou TU

Un nou TU

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Un nou TU

Herculum Spa de la Afrodita Resort & Spa este de acum parte din lumea relaxarii și a stării de bine. Este un loc unde cotidianul este pus în așteptare. Aici, timpul se dilată, simțurile se activează, iar întregul corp se detensionează și se vindecă.

Herculum Spa îți lansează o explicație simplă spre redescoperirea unui TU mai senin, mai echilibrat. Herculum Spa te invite să te iubești mai mult, să te sărbătorești cu terapii și masaje divine.

Împachetări, băi, masaje, scrub-uri. Toate au ca punct comun starea de bine. Reechilibrarea. Limpezirea. Relaxarea. Una dintre terapiile vedete din meniul SPA de la Afrodita Resort este împachetarea detox. Ea se desfășoară cadențat, după un ritual precis. Mai întâi are loc o  exfoliere cu pulbere de cărbune și miere, urmată de un masaj apocaliptic și…la final, de o împachetare cu unt de shea și uleiuri esențiale. Atuurile lor? Ei bine aceste ascund secrete din timpuri imemoriale. Apoi, uleiurile esențiale au puternice proprietăți detoxifiante și drenante.

Care sunt acestea?

Laur, pin, busuioc, rozmarin. Un mix revigorant, dar în același timp detoxifiant. Pentru ca TU să poți lăsa stresul în spate. Pentru ca TU să fii fresh.

Te așteptăm la Herculum Spa! Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2. Află mai multe pe www.afroditaresort.ro.

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *