/
/
Trei clase de cardio care te ajută să topești kilogramele

Trei clase de cardio care te ajută să topești kilogramele

19 Feb 2019
|
Trei clase de cardio care te ajută să topești kilogramele în plus
Trei clase de cardio care te ajută să topești kilogramele

Definiția scurtă a unui exercițiu cardio este acel tip de antrenament care folosește grupe musculare mari, crește ritmul cardiac și este executat timp de 30 de minute. Spre deosebire de alte tipuri de antrenamente, acestea ard mai multe calorii și, mai mult de atât, accelerează metabolismul. 

Beneficiile exercițiilor cardio:

– Exercițiile cardio au rezultate inclusiv după terminarea antrenamentului pentru că organismul va consuma energie energie inclusiv dupa finalizarea exercițiilor. 

– Contribuie eficient la topirea kilogramelor în plus tocmai pentru că accelerează arderile metabolice. Totuși, ține cont de faptul că sportul nu va face minuni decât dacă este însoțit de un regim alimentar sănătos și echilibrat. 

– Întărește sistemul cardiovascular. 

– Contribuie la combaterea stresului, a insomniilor, a anxietății.

La Aviației Wellness Center te poți bucura de toate efectele benefice aduse de exercițiile cardio în cadrul orelor de grup desfășurate în centrul premium plasat în zona de nord a Capitalei, sub îndrumarea specialiștilor.  

Cele 3 clase de cardio care ajută să topești kilogramele în plus:

FULL BODY WORKOUT

Este una dintre cele mai populare clase de grup de la Aviației Welnnes Center pentru că oferă un antrenament exploziv de cardio care arde un număr mare de calorii în timp record. În cadrul acestuia, exercițiile sunt executate atât cu greutatea propriului corp, dar și cu diferite accesorii specifice pentru un antrenament sigur și eficient, adaptat nevoilor tale. 

POWER JUMP

Exercitiile executate în cadrul acestei ore sunt, de fapt, sărituri controlate pe trambuline elastice, unde impactul asupra articulațiilor este minim datorită suprafeței elastice pe care se aterizează. În urma participării la Power Jump te vei simți plin de energie, corpul tău va fi tonifiat iar grăsimile vor fi arse rapid datorită efectului de mărire a ratei de ardere metabolice.  

CYCLING 

Clasele de indoor cycling pot fi combinate cu cele de aerobic sau cu antrenamentele din sala de forţă. De asemenea, acestea au efecte rapide și ca antrenamente de sine stătătoare, în funcție de obiectivele fiecăruia dintre participanți. 

Fartlek este unul dintre programele inedite de indoor cycling, iar denumirea acestuia provine de la termenul suedez care desemnează un joc de viteză. Clasa este împărțită pe diferite intervale de intensitate care solicită muşchii, ard grăsimile şi carbohidraţii,pentru atingerea unei forme fizice de invidiat. În cadrul acestei ore, corpul este împins să lucreze la 65-85% din frecvenţa cardiacă maximă şi astfel, se constată îmbunătăţirea vitezei, a rezistenţei, capacităţii aerobe, dar şi arderea grăsimilor şi a carbohidraţilor

Cel de-al doilea program de cycling,  Hill, este construit ca o lungă plimbare pe munte. Acesta simulează un urcuş permanent care va împinge corpul să lucreze între 75%-85% din frecvența cardiacă maximă iar acest lucru se ”traduce” prin arderea unui număr mai mare de carbohidraţi decât grăsimi. 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare