/
/
Trei ajutoare de nădejde care îți reconturează silueta

Trei ajutoare de nădejde care îți reconturează silueta

27 Dec 2018
|
fitness aviatiei wellness center 2562959 12802 1024x683 1
Trei ajutoare de nădejde care îți reconturează silueta

Dincolo de zilele libere petrecute alături de cei dragi, de toate surprizele de sub brad și de momentele de odihnă, desfășurarea de forțe culinare este una dintre plăcerile acestei perioade. În general, bucătăria tradițională românească este bogată în grăsimi, carbohidrați și zahăr, iar în aceste zile, când mesele în familie sau între prieteni se țin lanț, e aproape imposibil să reziști ispitelor. Toate acestea, împreună cu zilele de concediu în care nu facem mișcare, își vor lăsa amprenta asupra siluetei. De cele mai multe ori, câteva kilograme în plus acumulate în această perioadă sunt aproape inevitabile și nu ar trebuie să împiedice pe nimeni să se bucure de sărbătorile de iarnă. Prin urmare, profită și savurează această perioadă fără grija siluetei pentru că la Aviației Wellness Center vei găsi trei aliați de nădejde care îți vor remodela corpul într-o manieră eficientă, plăcută și sănătoasă! 

Pump your body

Începutul de an este cea mai bună ocazie să pratici la o clasă de aerobic iar recomandarea noastră este Pump your body,  un antrenament intens care lucrează toate grupele musculare. În cadrul acestor ore vei folosi atât accesorii specifice antrenamentelor aerobice, așa cum sunt gantere, bară cu discuri, step, saltea dar și greutatea propriului corp. Scopul orelor de Pump your Body este să îți dezvolte forța musculară, rezistența la efort și să îți mărească densitatea osoasă. De asemenea, în cadrul acestor ore îți vei accelera metabolismul și vei arde caloriile mai rapid. 

Tratamente corporale pe bază de radiofrecvență

Radiofrecvența este alternativă nedureroasă a intervențiile de lipoabsorbție. Dincolo de rezultatele rapide, printre avantajele acestei proceduri se numără lipsa durerii precum şi lipsa necesității unei perioade de recuperare. 

Pielea flască de pe picioare și de pe coate, sânii lipsiți de fermitate sau aspectul inestetic de coajă de portocală vor rămâne doar amintiri neplăcute după tratamentul corporal cu radiofrecvență iar efectele vor fi vizibile de la prima ședință de terapie.

Undele folosite în timpul ședințelor contractează colagenul din corp și stimulează formarea fibrelor de elastină pentru reconturarea liniei siluetei. Efectele tratamentului se resimt și după încheierea ședinței, iar zonele tratate vor păstra căldură generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracție și vor lucra în continuare pentru tonifierea țesuturilor.  În urma tratamentului cu radiofrecvență, silueta este frumos conturată, pielea îşi recăpăta elesticitatea şi fermitatea iar vergeturile, cicatricile şi celulita sunt vizibil ameliorate sau dispar complet. 

Pilates

Dacă ți se pare ca orele de aerobic nu sunt pentru tine, atunci cu siguranță te vei simți excelent la clasele de Pilates. În timpul acestora, muşchii sunt lucraţi în profunzime şi, în acelaşi timp, te vei relaxa şi îți vei îmbunătăți starea de spirit. La Pilates iți vei tonifia muşchii slăbiţi şi vei învăta să îi relaxazi pe cei contractaţi, fapt care conduce la îmbunătăţirea forţei, flexibilităţii, dar şi la corectarea posturii.  

Aviatiei Wellness Center 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare