/
/
Travelle se asociaza cu despreSpa.ro devenind agentia TO de turism wellness din Romania

Travelle se asociaza cu despreSpa.ro devenind agentia TO de turism wellness din Romania

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
logo travelle slogan 01 gri 14 mai 1024x657 1

Una este să consideri wellness-ul o „anexă” a vacanței tale și cu totul altceva să îți construiești întregul sejur în jurul stării de bine. În zilele agitate pe care le trăim, deconectarea de la cotidian a devenit o necesitate pentru tot mai multe persoane. Iar un mod  eficient de a te „desprinde” temporar de grijile zilnice și obiceiurile dăunătoare este o vacanță wellness. Fie ea o escapadă de week-end sau un sejur complet de o săptămână sau mai mult. 

În proiectul Travelle – Wellness Escapes și-au reunit forțele doi pioni importanți ai pieței stării de bine. Dacă Travelle vine cu peste 3 ani de activitate în călătorii și experiențe personalizate, despreSpa.ro înseamnă o infuzie de informații complexe din domeniu, acumulate în peste 8 ani de existență. DespreSpa.ro reprezintă un portal legat de nume grele ale industriei, precum: Asociația Spa România, Eastern European Initiative, Wellness Tourism Initiative, Global Wellness Institute sau Global Wellness Day. 

În forma sa completă de astăzi, Travelle – wellness escapes înseamnă un „designer de vacanțe wellness”. Agenția configurează fiecare ofertă în funcție de obiectivele și nevoile wellness-related ale clientului. Pe lângă experiența în sine, fondatorii își doresc ca participanții să rămână de fiecare dată cu trucuri practice pe care să le aplice zilnic pentru a crește gradul de zen din stilul de viață agitat. Poate că nu putem schimba întotdeauna conținutul vieților noastre, însă cu siguranță putem lucra la felul în care ne raportăm la ceea ce se întâmplă. 

Vacanțele și evenimentele Travelle se bazează pe câteva ingrediente – cheie: 

  • locația, care trebuie să fie cât mai aproape de natură și să aibă componente spa/ wellness; 
  • trainerii, care își oferă know-how-ul prețios sub formă de informații utile, trucuri practice, dar și rețete; 
  • structura trup-minte-suflet care se respectă în fiecare vacanță, astfel încât participanții să aibă parte de o experiență completă.

Wellness with a twist

Deși vacanțele Travelle respectă principiile pure ale wellness-ului, veți găsi în paleta lor de servicii diverse asocieri atractive precum:

  • Golf & Spa, Wine & Spa
  • Trekking & Spa
  • Ski & Spa

Alegerea depinde de felul în care își imaginează fiecare vacanța ideală. În timp ce unii preferă să fie în mișcare aproape în permanență, există persoane care pun pe primul loc antrenamentele minții și aleg astfel activități precum meditația. Ideea de wellness merge foarte bine și cu obiectivele de sănătate și frumusețe. Drept dovadă, există programe detox, anti-aging sau tratamente balneare care se integrează cu succes în sejururi. 

„Mostre” de wellness

Pentru cei care vor să „guste” puțin câte puțin din lumea wellness-ului, au fost concepute evenimentele Travelle – wellness escapes. Acestea reprezintă programe prestabilite, bine gândite de specialiști și bazate pe combinații inedite precum:

  • Art & Zen
  • Wine & Spa
  • Bikes & Fun
  • Cocktail Spa Party

Pasionații de hrană sănătoasă se vor putea delecta în cadrul unor evenimente de Wellness Cuisine. La aceste evenimente își vor putea însuși tainele gătitului în conformitate cu medicina tradițională chineză, în compania unui trainer și a unui chef. Toate aceste evenimente vor fi anunțate în timp util pe www.travelle.ro și pe retelele sociale. 

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *