/
/
Tratamentele de înfrumusețare, un cadou de 8 Martie

Tratamentele de înfrumusețare, un cadou de 8 Martie

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime s 24459393
Tratamentele de înfrumusețare, un cadou de 8 Martie

La începutul lunii martie, cele mai multe dintre femei primesc mici gesturi de tandrețe din partea celor dragi ca semn de apreciere pentru toate felurile în care ne înfrumusețează viețile. Deși florile, mărțișoarele și alte astfel de gesturi aduc întotdeauna bucurie, adevărul este că nimic nu poate fi mai potrivit pentru femeile care ne dedică atât de mult timp din viețile lor decât…timpul. Tocmai de aceea, Aviației Wellness Center te ajută să surprinzi doamnele speciale din jurul tău un cadou de neuitat: răsfaț și îngrijire în cadrul unui centru premium de wellness.

În cadrul Aviației, doamnele sunt așteptate cu trei tratamente speciale de înfrumusețare, concepute în jurul tehnologiilor performante și care le vor da ocazia nu doar să arate mai bine, ci mai multe de atât, să se simtă mai bine în propria piele.

Terapia cu oxigen hiperbaric

Unul dintre motivele degradării pielii este cantitatea insuficientă de oxigen care ajunge în țesuturi, lucru care încetinește producția naturală de colagen. Practic, în urma acestui tratament este stimulată declanşarea producţiei de colagen la nivel facial. În acelaşi timp, oxigenoterapia încetineşte procesul de îmbătrânire, hrăneşte şi repară celulele deteriorate, reduce impurităţile pielii şi este un ajutor activ în vindecarea tenului acneic. În plus, terapia cu oxigen hiperbaric poate fi aplicată atât în zona fetei, cât şi pe gât, mâini, picioare sau abdomen.

Terapia facială cu radiofrecvență

Terapia cu radiofrecvanță este unul dintre cele mai eficiente tratamente de înfrumusețare din lume. Aceasta funcționează prin obligarea structurilor de colagen existente în piele să se contracte și să producă astfel noi fibre de colagen, cu rezultate imediate și prelungite inclusiv după încheierea ședinței.

Printre beneficiile și efectele vizibile aproape imediat ale acestei terapii se numără încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, hrănirea celulelor deteriorate, regenerarea țesutului epidermic, redarea fermităţii şi reducerea impurităților pielii. Un astfel de tratament este eficient pentru orice tip de ten, inclusiv în cazul persoanelor care au probleme cu acneea, fie și în stare activă. De asemenea, terapia RF hrănește și oxigenează epiderma, accelerează procesul de vindecare şi reduce problemele cauzate de poluare.

Tratamentul corporal cu radiofrecvență

Efectele anterior menționate în cazul tratamentului facial cu radiofrecvență se văd și în cazul terapiei corporale de acest gen. De fapt, această tehnologie este atât de eficientă și are rezultate atât de bune, încât de multe ori poate înlocui intervențiile dureroase de lipoaspirație. Spre deosebire de această metodă de înfrumusețare, tratamentul cu radiofrecvență nu este dureros și ca atare, nu necesită anesteziere. De asemenea, terapia RF nu necesită un protocol ulterior de îngrijire, așa cum se întâmplă în cazul lipoaspirației, motiv pentru care toată lumea se poate bucura de efectele benefice ale radiofrecvenței, inclusiv femeile care au născut recent.

Așa cum ziceam mai sus, undele de radiofrecvenţă contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele tratamentului se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat, iar zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele de colagen se vor afla în stare activă şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Epiderma nu este afectată însă straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate, ducând astfel la o scădere în centimetri. De aceea, cel mai evident efect al tratamentelor corporale cu RF este subţierea şi modelarea corpului, precum şi ameliorarea incredibilă a vergeturilor, cicatricilor si a celulitei în fază avansată.

Aviației Wellness Center

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *