/
/
Tratament facial cu produse de lux Shiseido Future Solution LX

Tratament facial cu produse de lux Shiseido Future Solution LX

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Tratament facial cu produse de lux Shiseido Future Solution LX
Tratament facial cu produse de lux Shiseido Future Solution LX

Tratamentul facial cu produse din gama de lux Shiseido Future Solution LX este unul dintre tratamentele semnatura ale brandului Shiseido, folosindu-se produse ce contin tehnologia revolutionara Skingencell 1P. Terapia cuprinde toate beneficiile pe care orice oaspete la spa doreste sa le obtina de la un tratament facial: anti-aging, curatare, versatilitate, hidratare intensa, fermitate, elasticitate, luminozitate.

Tratamentele Shiseido reprezinta o experienta pentru trup, minte si suflet.

De aceea, terapia incepe cu ceremonia de imbaiere a picioarelor, Japanese Foot Bath, un ritual sacru in cultura japoneza si foarte important in toate terapiile Shiseido. Urmeaza ritualul de respiratie ce presupune alegerea unei combinatii de arome, acoperirea ochilor cu propsopul traditional japonez – oshibori – si efecturea unor exercitii de respiratie pentru o relaxare profunda. Starea de destindere este completata apoi de masarea picioarelor. Dupa aceasta calatorie a simturilor, oaspetele va experimenta cea mai luxoasa terapie Shiseido.

Tratamentul facial presupune urmatoarele etape: curatare in profunzime, masaj si aplicarea mastii. Masajul facial este o combinatie perfecta de miscari fluide cu tehnici de stimulare a punctelor de presiune, atat la nivelul fetei, cat si la nivelul umerilor, decolteului, zonei cervicale si scalpului. Aceste tehnici au rolul de a stimula imunitatea, activand circulatia sanguina si limfatica, si de a echilibra energetic, calmand durerile si indepartand stresul. Ulterior, se aplica masca LX care ofera hidratare optima, reducerea totala a ridurilor fine, elasticitate si lifting vizibil. In cele din urma, terapeutul va aplica pe ten si decolteu LX Ultimate Regenerating Serum, LX Total Protective Cream sau LX Total Protective Moisturizer pentru tenul gras-acneic, iar pe zonele din jurul ochilor si al buzelor LX Eye and Lip Contour Regenerating Cream.

Ce vede oaspetele pe propriul ten dupa aceasta terapie: frumusete, sanatate, fericire, relaxare, energie, entuziasm, optimism… o stare generala de bine

Locatia: Shiseido SPA at Stejarii Country Club

Durata: 90 de minute

Pret: 685 lei

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia septembrie 2014.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *