/
/
Total Zen Delight – exfoliere și relaxare pentru întregul corp

Total Zen Delight – exfoliere și relaxare pentru întregul corp

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Pag centre spa relaxare 1024x683 1
Total Zen Delight
 
Total Zen Delight – exfoliere și relaxare pentru întregul corp. Exfolierea este una dintre etapele adeseori neglijata in timpul ritualului de ingrijire, desi aceasta este recomandata de specialistii in frumusete pentru a fi aplicata nu numai la nivelul fetei, ci la nivelul intregului corp, din cap pana-n picioare.
 
Prin intermediul exfolierii are loc indepartarea stratului de celule moarte, proces ce determina un nou strat de piele sa se formeze, sanatos si radios. In plus, aceasta reprezinta modalitate cea mai buna de pregatire a pielii pentru etapa de hidratare prin aplicarea cremei de fata si corp, care patrunde mai bine in piele si actioneaza imediat.
 

Gelurile folosite la exfoliere, contin particule tari, care lasa pielea mai curata decat gelurile obisnuite, actiunea lor fiind mai eficienta. Pentru pielea sensibila, terapeutii vor folosi miscari usoare si vor evita produsele excesiv de abrazive. Pentru a elimina pericolul spargerii vaselor subtiri de sange.

 

Total Zen Delight este o terapie Shiseido de exfoliere, care lasa pielea curatata in profunzime.

 
Dupa dusul de indepartare a exfoliantului, se aplica o crema hidratanta pe tot corpul, printr-un masaj special ce foloseste o succesiune de tehnici precise, menite sa relaxeze si sa echilibreze fluxul energetic al organismului.
 
Practicata corect si in mod regulat, exfolierea poate fi un truc de frumusete foarte folositor. Aceasta aduce o serie de beneficii, fiind indispensabila pentru sanatatea epidermei si pentru stralucirea pielii. Prin indepartarea celulelor moarte, pielea respira mai bine, iar regenerarea celulara si microcirculatia sanguina la suprafata pielii sunt stimulate.
 
Realizata asupra intregului corp, in cadrul Spa-ului Shiseido, terapia ofera un rasfat total prin inducerea unei stari de bine. Care se va reflecta din interior catre exterior si va evidentia mai bine rezultatele pozitive asupra pielii.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *