/
/
Top 5 beneficii ale centrelor de wellness

Top 5 beneficii ale centrelor de wellness

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
alan caishan cU53ZFBr3lk unsplash 1024x683 1
Top 5 beneficii ale centrelor de wellness

Cei mai mulți dintre noi trec pragurile centrelor de wellness în căutarea unui moment de răsfăț sau pentru o doză de energie după o zi epuizantă. Dincolo de aceste aspecte, un abonament la un astfel de loc vine la pachet cu o amplă gamă de beneficii atât pentru corp, cât și pentru suflet. Prin urmare, iată doar câteva dintre efectele pozitive de care te vei bucura dacă te vei număra printre oaspeții Aviației Wellness Center.

Scapă de stres, anxietate și insomnii

La Aviației Wellness Center vei găsi numeroase terapii, tratamente și chiar antrenamente care te vor ajuta să scapi de una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oamenii: stresul cotidian și toate urmările negative ale acestuia.

Cu siguranță una dintre cele mai bune și mai plăcute metode de a combate efectele unui program încărcat este masajul somatic. În timpul acestui procedeu, toxinele sunt eliminate din corp prin stimularea circulației limfatice, iar nivelul de endorfine va creşte. Tocmai de aceea, masajul somatic poate fi parte a terapiei împotriva anxietăţii. Lipsa de somn, oboseală fizică şi psihică, precum şi dificultăţile de concentrare pot fi combătute sau ameliorate prin ora petrecută în această manieră.

Pierzi în greutate

Starea generală de bine este de fapt, suma echilibrului interior cu un înveliș exterior sănătos și puternic. Tocmai de aceea, oaspeții noștri se bucură de terapii dedicate sufletului și antrenamente conduse de specialiști pentru un corp în formă. Poți alege să te bucuri de dotările sălii noastre de fitness, sub îndrumarea personalului pregătit să îți răspundă la orice întrebare despre cum funcționează aparatele și cum se execută corect exercițiile. De asemenea, dacă vrei să îți faci prieteni noi și, în același timp, să iei parte la o oră de sport eficientă și plină de energie, te așteptăm la antrenamentul de grup potrivit ție.

Îți modelezi corpul

Nu puține sunt persoanele care, după ce au pierdut în greutate, s-au lovit de problema pielii lipsite de elasticitate, dar în cadrul Aviației Wellness Center avem o soluție performantă pentru această neplăcere: tratamentele corporale cu radiofrecvență. Avantajele tratamentului corporal RF sunt procedurile neinvazive şi lipsite de durere, lipsa necesităţii unei perioade de recuperare şi efectele vizibile imediat. Undele de radiofrecvenţă contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele tratamentului se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat, iar zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Astfel, pielea flască de pe picioare şi de pe coate, sânii lăsaţi sau aspectul inestetic de coajă de portocală își vor recăpăta frumusețea și suplețea.

Încetinești urmările procesului de îmbătrânire a pielii

Tratamentul revoluționar cu radiofrecvență poate fi folosit inclusiv pentru a reda tinerețea și frumusețea naturală a tenului. În urma acestor ședințe, procesul de îmbătrânire a pielii este încetinit prin hrănirea celulelor deteriorate şi regenerarea țesutului epidermic. Mai mult de atât, terapia facială cu radiofrecvență reduce acneea aflată în stare activă, hrănește și oxigenează epiderma, accelerează procesul de vindecare şi combate problemele cauzate de poluare.

Te bucuri de o zi de plajă fără riscul unor arsuri solare

Vino la plaja artificială din nordul Capitalei ca să te bucuri de toate efectele benefice ale terapiei prin lumină! Dotat cu tehnologie de înaltă performanță, spațiul amenajat cu această destinație este un loc potrivit pentru toată familia. O zi petrecută pe plaja artificială poate contribui la ameliorarea afecţiunior reumatice, musculare şi chiar ovariene, întăreşte sistemul imunitar şi ajută la fixarea vitaminei D. O astfel de terapie este extrem de importantă în special în lunile reci, atunci când soarele e scump la vedere pentru că poate combate stările de depresie, anxietatea și insomniile.

Aviației Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *