/
/
Top 3 tipuri de masaj pe care trebuie să le încerci

Top 3 tipuri de masaj pe care trebuie să le încerci

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Top 3 tipuri de masaj pe care trebuie să le încerci
Top 3 tipuri de masaj pe care trebuie să le încerci

Atunci când aud cuvântul ”masaj”, cei mai mulți dintre oameni se gândesc la o oră de răsfaț și relaxare petrecute pe masa unui terapeut specializat. Cu siguranță aceasta este unul dintre motivele pentru care poți apela la un astfel de tratament, însă la Aviației Wellness Center vei descoperi și alte forme de masaj și terapie, fiecare dintre ele cu efecte vizibile atât asupra corpului, cât și asupra stării de spirit. Printre problemele pe care le poți combate prin această metodă se numără durerile de cap, insomnia, anxietatea, circulația defectuoasă, încordarea musculară, acumularea de toxine și chiar celulita. În funcție de nevoile și scopurile tale, specialiștii Aviației Wellness Center îți vor recomanda tipul de masaj care ți se potrivește cel mai bine!

Masajul somatic

Procedeul de masaj constă în prelucrarea şi relaxarea metodică a trupului prin metode manuale şi instrumentale, având ca scop atingerea stării generale de bine, atât pentru corp, cât şi pentru spirit. Masajul somatic stimulează circulaţia, îmbunătăţeşte funcţiile ţesuturilor şi poate creşte rezistenţa trupului la oboseală. Mijlocul pasiv de recuperare este modalitatea ideală de relaxare după un antrenament intens sau după o zi încărcată.
Tensiunea musculară este redusă, iar migrenele sâcâitoare dispar ca prin farmec. Mai mult, prin îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, toxinele sunt eliminate din corp iar nivelul de endorfine va creşte, motiv pentru care masajul somatic poate fi parte a terapiei împotriva anxietăţii. Lipsa de somn, oboseală fizică şi psihică, precum şi dificultăţile de concentrare pot fi combătute cu ajutorul masajului somatic.

Masajul anticelulitic

Celulita este una dintre neplăcerile cu care se confruntă cele mai multe dintre femei, iar cauzele apariției acestora sunt numeroase, de la probleme ale țesuturilor conjunctive, tulburările hormonale, procesele inflamatorii din organism sau un stil de viață sedentar și o dietă bogată în grăsimi, carbohidrați simpli și zaharuri.

Atunci când celulita este determinată de un factor medical, efectele masajului anticelulitic sunt minore. Totuși, dacă aceasta apare pe fondul unei diete dezechilibrate și a lipsei de mișcare, efectul neplăcut de coajă de portocală poate fi ameliorat vizibil sau chiar îndepărtat complet, mai ales atunci când dieta se transformă într-un stil alimentar sănătos și sportul este inclus în rutina săptămânală sau chiar zilnică.

În completarea masajului anticelulitic, oaspeții Aviației Wellness Center pot apela la terapia cu radiofrecvență. Cele mai mari efecte al tratamentelor corporale de acest tip sunt subţierea şi modelarea corpului, precum şi ameliorarea vizibilă a vergeturilor, cicatricilor si a celulite în fază avansată.

Hidroterapia

Căldura, masajul şi apa sunt principiile relaxării prin hidroterapie. Durerile, stresul şi oboseala acumulate de peste zi pot fi combătute cu ajutorul şedinţelor de acest tip. Temperatura ridicată a apei măreşte circulaţia sângelui în organism şi astfel, ţesuturile sunt mai bine oxigenate. În urma acestui tratament, pielea capătă un aspect plăcut şi sănătos. În plus, combinaţia celor trei elemente accelerează arderile metabolice, fiind un adjuvant în curele de slăbire. Datorită acestui efect, hidroterapia este recomandată ca un liant pentru celelalte pachete de întreţinere şi tonifiere puse la dispozie de Aviaţiei Wellness Center.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *