/
/
Top 3 terapii revitalizante la Băile Herculane

Top 3 terapii revitalizante la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Top 3 terapii revitalizante la Băile Herculane
Foto: Afrodita Resort&Spa

Top 3 terapii revitalizante la Băile Herculane – Stresul iți tulbură somnul și liniștea interioară în ultima perioadă? Ești mai irascibilă și nu reușești să finalizezi niciun task? Înseamnă că a sosit timpul să te relaxezi. Lasă deoparte toate grijile, îndatoririle de acasă ori de la birou și ia o pauză doar pentru tine.

Când viața cotidiană sau rutina zilnică te copleșesc, e bine să iți oferi un răgaz de câteva zile. Dacă ai ales locația în care să mergi și aceasta e Băile Herculane pentru că iți place zona muntoasa și aerul cel mai curat din Europa, iți recomandăm să te cazezi la Afrodita Resort&Spa și să testezi terapiile vindecătoare HerculumSpa. Care dintre acestea sunt mai eficiente? Iți prezentăm un top 3 terapii  revitalizante pe care le poți testa aici:

1. Hercule, it’s me!

Acest ritual  începe cu o baie în apă termală minerală, care durează 20 de minute. Te poți mișca ușor în apa caldă, pentru ca mușchii se se relaxeze profund. Inima iți va bate mai repede, însă dacă vei simți nevoia, atunci când ieși din baie, te poți stropi cu apă rece sau poți bea un pahar cu apă. Acum pentru că te-ai relaxat, iar pulsul revine la normal, vei fi învelită cu grijă cu o pătură moale, care te va îmbrățișa precum un halat pufos. Este timpul să respiri adânc și lent, să te destinzi în timp ce procesul de detoxifiere continuă.

După 25 de minute de visare și stare de bine, un duș–ploaie pentru răcorire te va trezi, iar tu vei fi infinit de calmă. Masajul energetic de 75 de minute va încheia acest ritual. Această procedură lucrează profund musculatura, dar și fluxurile de energie ale corpului, pentru a le readuce în echilibru. La început ești deplin conștientă de tensiunile din corp, însă treptat te vei bucura și de detensionarea care se produce. Corpul și mintea se relaxează deplin, iar pe măsură ce energia începe să curgă din nou, te vei simți complet renăscută și cu un plus de vitalitate, gata să împlinești toate muncile unui „Hercule” modern.

2. Masajul cu bețe de bambus – Top terapii revitalizante la Băile Herculane

… tonifiază, detoxifiază, ajută la eliminarea celulitei și modelează corpul. Totodată ajută la relaxare și îndepărtează oboseala acumulată. Acest ritual are un important rol estetic, prin faptul că reduce țesutul adipos și acționează favorabil asupra zonelor afectate de celulită, dar întărește și sistemul imunitar.

3. Masajul cu pietre calde

oferă relaxare profundă, elimină stresul și oboseala cronică. Este poate cel mai eficient tratament spa pentru reducerea stresului! Acesta combină efectele terapeutice ale masajului manual profund cu cele ale masajului cu pietre bazaltice încălzite și cu puterea uleiurilor esențiale. Fața va fi masată alternativ cu pietre calde și reci, este o reală încântare pentru toate simțurile, care echilibrează chakrele și aduce starea de bine.

Te-am convins? În cazul acesta intră pe www.afroditaresort.ro și fă-ți o rezervare.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *