/
/
Top 3 sfaturi esențiale pentru îngrijirea tenului

Top 3 sfaturi esențiale pentru îngrijirea tenului

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Top 3 sfaturi esențiale pentru îngrijirea tenului

Top 3 sfaturi esențiale pentru îngrijirea tenului – Vrei să dai un boost rutinei tale de îngrijire? În această perioadă de tranziție e necesar să ne ajutăm pielea să se adapteze sezonului rece. Este vorba despre ritualuri noi și produse de îngrijire mai concentrate. De ce? Pentru că toamna este sezonul ideal în care iți poți ajuta pielea să se regenereze după un sezon uscat, cu temperaturi ridicate.

Specialiștii EL STUDIO STYLE iți oferă 3 sfaturi simple, extrem de eficiente, pe care nu trebuie să le omiți din rutina ta zilnică:

Exfoliază-ți pielea!

Pentru a preveni uscarea tenului, dar și pentru a menține acea strălucire din timpul verii, adaugă în rutina ta de îngrijire o exfoliere ușoară, de două ori pe săptămână. Dacă ai la îndemână, poți opta pentru un tonic exfoliant, care are la bază acizi din fructe. Acesta iți va curăța ușor pielea, fără să fie abraziv. Dacă faci asta regulat, ai să vezi că vei crește regenerarea celulară, iar tenul tău va fi lipsit de puncte negre.

Hidratează-te! – Top 3 sfaturi esențiale

Vremea rece înseamnă o nouă rutină de îngrijire pentru piele. Toamna, aerul este mai uscat. În combinație cu vântul și căldura din încăperi, acesta ne va afecta pielea. Care este cea mai bună apărare în această situație? O hidratare corespunzătoare. Asigură-te că bei suficientă apă de-a lungul zilei și nu o înlocui cu cafea sau ceai. Băuturile calde te vor deshidrata și îți vor face pielea să fie ternă și obosită. Totodată, înlocuiește-ți crema obișnuită cu ceva mai hidratant. Iți recomandăm un produs care se absoarbe ușor și iți oferă protecția necesară pentru intemperiile de afară. Dacă mai conține și o doză generoasă de acid hialuronic, vei primi un real cocktail de energie pentru mai multă suplețe și luminozitate.

Pune-ți la punct trusa de machiaj!

Și ce dacă porți mască în aceasta perioadă? Machiajul este un MUST pentru orice femeie care se respectă, nu-i așa? Mai întâi, iți recomandăm să te asiguri că totul este in termen. Ai ceva expirat? E cazul să scapi rapid de acel produs, deoarece e posibil să facă mult rău tenului tău dacă îl folosești în fiecare zi. Chiar dacă buzele nu sunt la vedere în această perioadă, un produs care să le hidrateze este necesar din când în când. Apoi, înlocuiește fondul de ten obișnuit cu unul regenerator, care să iți asigure nivelul optim de hidratare pe tot parcursul zilei. Și nu în ultimul rând, nu uita rimelul. Ochii tăi ies cel mai mult în evidență, prin urmare trebuie să îi cosmetizezi ca la carte. Dacă e waterproof, cu atât mai bine, zilele ploioase vor fi tot mai dese deci ai nevoie de ceva rezistent.

Pe la lângă o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine și antioxidanți, Mihaela Căpățână, estetician El Studio Style iți recomandă să folosești lunar fiole-tratament în cure de câte 10 zile. În combinație cu cremele obișnuite de îngrijire, acestea oferă rezultate vizibile de la prima aplicare. Fiind mult mai concentrate decât un produs pentru utilizare zilnică, aceste fiole sunt un adevărat elixir al tinereții.”

Vrei mai multe sfaturi și recomandări de produse? E cazul să ceri sfatul unui profesionist.

www.el-studio.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *