/
/
Ține stresul sub control cu terapii wellness

Ține stresul sub control cu terapii wellness

02 Jul 2020
|
Ține stresul sub control cu terapii wellness
Ține stresul sub control cu terapii wellness

Ține stresul sub control cu terapii wellness – Până acum câteva luni,  viața agitată reprezenta principalul factor de stres din viața noastră. Acum, incertitudinea, teama pentru sănătatea proprie și a celor dragi le-a înlocuit, însă generează aceleași temeri și frici și ne fac să uitam că avem nevoie de o pauză de relaxare.

Știați că 5 minute de relaxare pe zi împiedică nivelul stresului să crească, oferă energie și ne ajuta să manageriem înțelept toate problemele?

Stresul dăunează. Iar schimbările psihice din corpul nostru ne împiedică să acționăm corect în orice situație. Atunci când el primează în viețile noastre, ne îmbolnăvim.

Stresul ne afectează starea psihică, cea mentală și starea de bine, cum reacționăm

Dureri de cap, amețeală, oboseală, lipsă de concentrare și depresie; toate  iți sunt cunoscute? Ele pot fi un simptom clar că ești stresat. Deoarece stresul ne afectează și starea mentală prin creșterea nivelul de cortizol – acel hormon care afectează buna funcționare a creierului.

Nu putem evita stresul întotdeauna, dar îl putem ameliora

Când ne relaxam, circulația sangvină se accelerează în tot corpul și ne oferă energie. Ne ajuta să gândim mai clar, mai pozitiv, crește nivelul de concentrare și memoria. Relaxarea încetinește bătăile inimii și eliberează tensiunea. Totodată ajută la digestie și ajută organismul să absoarbă mai ușor nutrienții din alimentele pe care le consumăm, toate acestea având rolul de a-l ajuta să-și întărească sistemul imunitar, să lupte împotriva bolilor și a infecților.

Ține stresul sub control cu terapii wellness

Cu toții avem nevoie de relaxare. Iar cei de la Ensana Health Spa Hotels știu cel mai bine acest lucru, tocmai de aceea au creat pachetul ALINARE WELLNESS, valabil atât în hotelul Brădet, cât și în Sovata. Este vorba despre un sejur de minim 2 nopți, care permite utilizarea gratuită a zonei de spa și sauna, intrarea gratuită la ștrandurile Lacul Ursu și Lacul Aluniș. Totodată, acest pachet permite anularea/modificarea gratuită cu 72 de ore înaintea sosirii și conține un tratament cadou din partea casei ( 1 cadă wellness sau o baie Cleopatra).

Alegi să fii relaxat? Atunci fă-ți rapid o rezervare. Locurile sunt limitate!

https://www.ensanahotels.com/ro/destinatii/romania/sovata

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare