/
/
Ține răceala la distanță prin întărirea sistemului imunitar

Ține răceala la distanță prin întărirea sistemului imunitar

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
1781726 451857068340624 1521195576907542962 o 1024x576 1
Ține răceala la distanță prin întărirea sistemului imunitar

Partea frumoasă a iernii e că din prima lună avem numeroase motive de bucurie, de întâlniri cu oameni dragi și de petrecere. Partea mai puțin plăcută este faptul că întotdeauna acest anotimp vine la pachet cu o serie de răceli și viroze care ne pot strica buna dispoziție. Pe lângă o îngrijire potrivită și o alimentație, sănătoasă, una dintre modalitățile de prevenire a acestor neplăceri este sportul. De asemenea, vei descoperi mai jos și o formă de răsfăț care te va relaxa și care va contribui la întărirea sistemului imunitar.

În funcție de stilul tău de viața, la Aviației Wellness Center vei găsi cu siguranță un tip de antrenament sau un răsfăț care să ți se potrivească și care, în același timp să te ajute să ții răceala departe de tine.

SALA DE FITNESS-CARDIO

Este dotată cu aparatură Cybex USA integral, exclusivă în România. Cybex este conceptul de renume mondial dedicat persoanelor care îşi doresc o stare de spirit armonioasă şi un stil de viaţă sănătos. Marca Cybex este punctul de referinţă al sportivilor de înaltă performanţă din toată lumea. La momentul actual, tehnologia este pusă acum la dispoziţia membrilor Aviaţiei Wellnes Center din Bucureşti. De aceasta tehnologie poate beneficia orice persoană indiferent de vârstă sau de condiţie fizică, care îşi doreşte să lucreze cu aparatură performantă şi sigură. Istoria Cybex a început acum mai bine de 40 de ani, atunci când a primit primul premiu medical pentru calitate şi performanţă.

Cele peste 90 de patente medicale şi dispozitive cardio exclusive Cybex oferă pachete complete de sănătate, întreţinere, flexibilitate şi mobilitate pentru toată familia, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Dacă este primul tău contact cu o sală de antrenament, poți apela cu încredere la unul dintre antrenorii personali experți în educație fizică pe care îi vei întâlni în cadrul centrului nostru premium.

CIRCUIT TRENING

Este un tip de antrenament care presupune utilizarea unei metode speciale de organizare a acestuia. Circuit trening vizează executarea fără pauză a unor exerciții, într-o succesiune continua. Atingerea obiectivului antrenamentului este realizat fie cu ajutorul exerciților executate cu corpul liber, fie cu ajutorul exercițiilor executate cu corpul liber şi/sau cu diferite instrumente (bara cu greutăți, gantere, step, bosu, salteluța).

PUMP YOUR BODY

Este antrenament intens care lucrează toate grupele musculare utilizând diverse accesorii (gantere, bara cu discuri, step, saltea), dar și greutatea propriului corp.

Acest antrenament are în vedere:

  • dezvoltarea forței și rezistenței musculare;
  • creșterea densității osoase;
  • ardere a caloriilor – prin accelerarea metabolismul.

SAUNA USCATĂ

Reprezintă o excelentă formă de terapie pentru formele uşoare ale afecţiunilor care vizează sistemul respirator. Și, în acelaşi timp, combate acumularea de toxine în organism. Atunci când corpul transpiră controlat, toate toxinele sunt eliminate, susţinute şi de un consum constant de apă. Mai mult de atât, terapia cu saună uscată poate combate insomnia, stresul şi depresia.

Faza de căldură a saunei conduce la:

  • relaxarea musculară;
  • normalizarea presiunii arteriale;
  • eliminarea reziduurilor din corp;
  • de asemenea, acesta este momentul în care creşte nivelul secreţiei sudorale şi căldura este acumulată în corp.

Faza de răcire a saunei conduce la:

  • creşterea nivelului de oxigen din corp până la faza optimă;
  • stimulează simţurile, stimulează vasele sanguine periferice şi normalizează activitatea vaselor de sânge din întregul organism.

După şedinţa de terapie în sauna uscată, pielea capătă un aspect sănătos şi este stimulată regenerarea celulară. De asemenea, circulaţia sângelui și inima se adaptează, sistemul hipofizo-suprarenal este bine stimulat, iar sistemul imunitar se întăreşte.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *