/
/
Ține gripa, răceala și pandemia la distanță

Ține gripa, răceala și pandemia la distanță

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ține gripa, răceala și pandemia la distanță!
Ține gripa, răceala și pandemia la distanță!

Ține gripa, răceala și pandemia la distanță – Odată cu venirea toamnei, ne pândesc după colț peste 200 de virusuri de răceală și gripă. Plus celebrul virus pandemic care tocmai ne încearcă cu cel de-al patrulea val. Acționează din timp și nu te lăsa surprins de boală! Caută să îți susții imunitatea și sănătatea cu soluții naturale și nu te sfii să iei în calcul tratamentul balnear în tratarea afecțiunilor respiratorii cronice.

Apele minerale pot reprezenta o soluție pentru a ține gripa, răceala și pandemia la distanță?

Resursele naturale cum ar fi apele minerale de mare concentraţie iodurate şi bromurate, sulfuroase de la Băile Govora ajută la ameliorarea multor afecţiuni cronice, inclusiv în afecţiunile respiratorii, fiind indicate atât la copii, dar si la adulţi. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre componența tratamentului balnear, iată ce ți se va întâmpla.

„Prima și cea mai importantă etapă constă în administrarea de ape minerale naturale, în special pentru proprietățile lor antiseptice și antiinflamatorii, care ajung direct în țesuturile afectate, sub formă de aerosoli, pulverizații sau inhalații, spune dr balnelog Elena Dragomir de la Hotel Palace Băile Govora.

E important să știi că avantajul aerosolilor cu ape minerale sulfuroase, bromurate, iodurate, clorurosodice este că ele ajung în tractul respirator în profunzime. Apa  minerală ce conține sulf are proprietăți antiinflamatorii, reduce infecțiile repetate ale tractului respirator, ajută la regenerarea mucoasei faringiene, întărește sistemul imunitar.

O altă etapă definitorie a tratamentului la băi mizează pe kinetoterapie, re-educare respiratorie, hidro-kinetoterapie și climatoterapie – mișcare și gimnastică în aer liber, sărac în alergeni și mai puțin poluat, în parcurile balneare.

Ce boli pot fi tratate prin tratament balnear?

Astmul bronșic, sinuzitele cronice, otitele, faringitele, nazofaringitele, rinosinuzitele alergice cronice, traheitele alergice, rinitele cronice, laringitele cronice, bronșitele cronice. În cazul BPOC (bronhopneumopatia cronică obstructivă), află că tratamentul balnear poate îmbunătăți funcția respiratorie și calitatea vieții.

La noi, la Hotelul Palace Băile Govora, terapiile balneare se efectuează personalizat, în urma unei consultații de balneologie.

Băile Govora este una din cele mai bogate stațiuni din România și Europa în ape iodurate și bromurate de origine organică, iar factorii naturali de cură sunt: ape minerale de mare concentrație iodurate și bromurate, sulfuroase, climat continental cu influență mediteraneană.

Află mai multe pe  https://hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *