/
/
Therme București lansează “Relaxing Friday 2023” – Cea mai buna ofertă din an la voucherele One Day Holiday este valabila doar vineri, 10 noiembrie

Therme București lansează “Relaxing Friday 2023” - Cea mai buna ofertă din an la voucherele One Day Holiday este valabila doar vineri, 10 noiembrie

09 Nov 2023
|

Relaxing Friday

București, 9 noiembrie 2023. Therme București anunță cele mai bune oferte din an, de Black Friday. Intitulată “Relaxing Friday”, campania se desfășoară vineri, 10 noiembrie 2023, începând cu ora 00:00 până la ora 23:59. Doar pe parcursul celor 24 de ore, clienții Therme beneficiază de oferta limitată de -30% la toate voucherele pentru vacanțele de 1 zi in cea mai exotica destinatie din Romania.  Voucherele “One Day Holiday” din oferta speciala sunt disponibile pentru toate cele trei zone Therme București: Galaxy, The Palm și Elysium si au valabilitate 3 luni, începând de luni, 13 noiembrie 2023. Astfel, oricine dorește sa se bucure de o vacanță sau sa ofere un cadou cu adevarat special este invitat să acceseze www.therme.ro vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 00:00.

 

O ofertă de 10 ce poate fi achiziționată doar vineri, 10 noiembrie, online pe www.therme.ro, în aplicația myTherme sau fizic, de la casele de marcat Therme.

Concret, doar pe data de 10 noiembrie 2023, toti iubitorii de relaxare sub palmieri, rasfat in saune sau distractie pe tobogane au acces la cea mai buna oferta din an:  – 30% la toate voucherele de acces One Day Holiday achiziționate online, pe www.therme.ro, în aplicația mobilă myTherme, sau de la casele de acces Therme București.

 

Doar 24 de ore pentru a prinde cea mai bună ofertă Therme a anului cu vouchere valabile 3 luni.

Voucherele din cadrul ofertei Relaxing Friday au valabilitate 3 luni și se împart în 4 categorii: Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Adult; Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Copil; Voucher One Day Holiday The Palm 1 Adult; Voucher One Day Holiday Elysium 1 Adult. 

Toate voucherele One Day Holiday achiziționate online pe therme.ro, din aplicația myTherme sau de la casele de acces Therme București, oferă accesul in complex si la cele peste 40 de activitati si terapii in orice zi din perioada perioada 13.11.2023 – 13.02.2023. ( inclusiv sambata si duminica). Mai multe detalii pe www.therme.ro

Cadoul potrivit, la timpul potrivit. Creează amintiri și trăiește experiențe multisenzoriale de neuitat 

Fie că își doresc o zi întreagă pentru sine sau caută să ofere o vacanță de neuitat celor dragi, oferta de vouchere One Day Holiday este cea mai bună investiție pe 3 luni pe care oricine o poate face. Într-o lume în care ritmul alert, traficul infernal, facturile, stresul și grijile de zi cu zi ne acaparează viețile, o zi de relaxare petrecută la renumitul centru de relaxare este momentul de repaos pe care cu toții îl vânăm. Iar când vine vorba de cei dragi, o zi de vacanță la Therme creează amintiri de neuitat, cu experiențe multisenzoriale unice, zeci de atracții și activități incluse pentru sănătatea și starea de bine a întregii familii. Totul, la cele mai înalte standarde de calitate. Cu Relaxing Friday oricine poate avea acces la o zi perfectă de relaxare în jacuzzi, în piscina exterioară cu apă termală caldă la 33 de grade, sesiuni de răsfăț sublim cu peeling-uri cu măști de argilă, ritualuri în saună cu uleiuri esentiale și condimente exotice, masaje profund relaxante, activității wellness pentru întărirea sistemului imunitar în sezonul rece sau o zi încărcată de adrenalină pe cel mai mare sistem de tobogane acvatice indoor de 1,6 km lungime.

—–––––––––––-

Despre Therme București 

 

Therme București este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34.000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii, și dispune de cea mai mare plantație de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine și unicitate, oferind clienților săi servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume. Popularitatea internațională a Therme București a adus în anul 2023 peste 30% turiști străini sosiți special în țara noastră pentru a vizita centrul.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *