/
/
Terapii spa inovatoare

Terapii spa inovatoare

Ultima actualizare în 14 Jul 2023
|

Bali terapie organe interne

În această ediție a newsletter-ului despreSpa vă prezentăm unele dintre cele mai inovatoare și inedite programe și tratamente spa și wellness introduse de Spa-uri din întreaga lume.

1. Reset mental la Burj Al Arab

Talise Spa de la Burj Al Arab Jumeirah a introdus programe de mindfulness pentru a îmbunătăți calitatea somnului, a spori concentrarea mentală, a reduce problemele legate de somn și a reseta sistemul nervos.

Într-o unitate MindSpa izolată fonic și alimentată de aplicația de mindfulness Synctuition, oaspeții sunt invitați să se întindă pe un șezlong cu gravitate zero în timp ce ascultă undele furnizate de aplicație. Oaspeții sunt expuși la două frecvențe sonore diferite în fiecare ureche – cunoscute sub numele de sunete binaurale – pentru a impune o relaxare totală, în care creierul este capabil să se reîncarce pe măsură ce intră într-o stare meditativă profundă.

Locație: Burj Al Arab Jumeirah, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Durata: 25 minute

2. Băi de sunete Tibetane în Caraibe

Le Barthélemy Hotel & Spa a introdus terapia cu sunete generate de boluri Tibetane în mediul subacvatic, un gest de conectare profundă cu mediul natural care înconjoară proprietatea dar și în semn de recunoaștere a puterii nemărginite a naturii de a influența starea de spirit.

Folosind instrumente (boluri tibetane) vechi de 5.000 de ani, Marine Delfino le plasează și le acționează la suprafața apei, în timp ce oaspetele este scufundat în piscină până la înălțimea umerilor. Ea spune că acest lucru permite sunetului să transmită frecvențe vibraționale profunde către organele interne și sistemele energetice, de patru ori mai repede decât prin aer.

Fiecare dintre boluri creează o frecvență diferită și este ales cu atenție în funcție de nevoile oaspeților. „Preluarea vibrațiilor prin apă deblochează o nouă dimensiune a relaxării pe care probabil că oaspeții nu au mai experimentat-o ​​până acum”, spune Delfino.

Location: Le Barthélemy Hotel & Spa, Saint-Barthélemy, Caraibe

Durata: 80 minute

Le Barthélemy Hotel & Spa, Saint-Barthélemy, Caraibe
Le Barthélemy Hotel & Spa, Saint-Barthélemy, Caraibe

3. Masaj al organelor interne in Maldive

În lunile noiembrie și decembrie 2023, terapeutul holistic Coco Maruno va fi invitatul Over-Water Spa din Insula Rangali Conrad Maldive, oferind masaje Hara pentru organele interne.

Acest masaj intern special eliberează tensiunea, ajută la detoxifierea organelor, deschide diafragma pentru a facilita respirația mai profundă și promovează echilibrul digestiv și hormonal. Maruno recomandă ritualul acesta pentru tratarea durerilor de spate, a dezechilibrelor feminine și chiar a infertilității.

În plus, Maruno va realiza masaje Sacred Womb Hara bazându-se pe presopunctura japoneză. Se spune că acest masaj deblochează canalele nervoase, sângele și ganglionii limfatici, unde stagnarea poate afecta uterul și ovarele.

Locație: Conrad Maldives Rangali Island, Maldive

Durata: 30 minutes

Sursa si fotografii: https://www.spabusiness.com/

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *