/
/
Terapii binefăcătoare la înălțime – Teleferic Spa Specials

Terapii binefăcătoare la înălțime - Teleferic Spa Specials

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Terapii binefăcătoare la înălțime - Teleferic Spa Specials

Starea de bine nu se negociază, ci se prețuiește și se pune la căpătâi. Dacă simți că ai rămas în urmă la capitolul zen și relaxare în viața ta, atunci e musai să remediezi situația și să faci o schimbare. Ce ai zice de câteva terapii ultra speciale marca Teleferic Spa Center?

Propunerile noastre? Baia în bere și masajul energizant pe pat de cuarț. Sună bine, nu-i așa? Să vezi cum se și simte!

Baia în bere este o terapie cu o reputație glorioasă în istoria relaxării, pentru ca îmbăierea în malț și în hamei se practica încă din Evul Mediu, Atuurile ei? Stimulează metabolismul și dăruiește pielii un aspect mai ferm și mai elastic. Unde mai pui că înalță spiritul și dă tonul la fericire. Îndrăzniți, așadar!

Uleiul de macadamia și ulei de calendulă vin să completeze efectele berii și îi potențează totodată efectele. Află că toate ingredientele prețioase care fac savoarea acestei terapii magice vin ascunse într-un săculeț de iută, pentru ca mai apoi să se dizolvă în apa din cadă. Săculețul este un bun pretext pentru un scrub binefăcător. Pasul următor? Un masaj lung, divin, excepțional.

O altă terapie care bifează cel mai mare număr de tensiuni disipate per oră este masajul energizant pe pat de cuarț. Și trebuie să ne crezi pe cuvânt. Cuarțul este cel mai puternic amplificator energetic de pe planetă. El are puterea să curețe subtil sufletul și ne ajută să ne reconectăm planul fizic cu cel mental! Terapia are accente divine. Se desfășoară pe un pat de cuarț, tapetat cu nisip cald, iar mișcările de masaj sunt executate cu boccelute umplute, desigur, cu cuarț. Pentru o infuzie binefăcătoare de energie, care are iz de lămâie și mentă.

Teleferic Spa Center

Este un spațiu unic, dedicat revitalizării, detoxifierii și stării de bine. Aici, maseurii oferă relaxare și serenitate. Te așteptăm cu energie pozitivă!

Teleferic Spa Center este o locație amplasata strategic, exact în inima pădurii, această locație a luat naștere pentru a te ajuta să-ți întâlnești toate obiectivele în materie de sănătate și wellness. Pentru ca tu să te bucuri de o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai împlinită.

Teleferic Spa Center este o locație dedicată revitalizării, detoxifierii și stării de bine. Aici, terapeuții promit să își îndeplinească misiunea în orice anotimp, cu ajutorul naturii și ingredientelor sale.

Teleferic Grand Hotel

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *