/
/
Terapii balneare @ Apollo Balneo

Terapii balneare @ Apollo Balneo

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Terapii balneare @ Apollo Wellness Club

Apollo Balneo, Baza de Tratament si Balneofizioterapie va pune la dispozitie personal calificat si dotari performante pentru tratarea unei game variate de afectiuni ale:

 • sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular si endocrin;
 • ale aparatului genital, digestiv, respirator si renourinar;
 • afectiuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice.

Marea valoare terapeutica a bailor de la Sangeorgiu de Mures consta atat in conditiile climatice oferite de asezarea lor la o altitudine favorabila de 320 m, climatul statiunii fiind sedativ-indiferent nu pune probleme de aclimatizare, cat mai ales in calitatile cu totul deosebite ale apelor sale si ale namolului mineral existent aici.

Valoarea terapeutica a apelor sarate consta in paleta foarte larga a elementelor chimice componente cu o mineralizare totala de 135 G/.

Acestea continand in mari cantitati mai ales Sodiu, Potasiu, Calciu, Magneziu, Sulf, Crom, Brom, Fier, Plumb, Zinc, Amoniu, Iod si Ioduri, elemente chimice care confera acestor ape marile lor efecte terapeutice. Concentratiile mari Cloruro-Sodice, Calcimagnezice, Fero-Bromate, Iodurate, precum si cu celelalte elemente chimice mentionate, atribuie acestor ape marea lor utilitate medicala, in aplicatii calde si reci. Datorita acestor calitati, indicatiile medicale ale bailor sunt largi si privesc atat copiii si tinerii, cat si pe cei varstnici, din doua puncte de vedere: preventiv si curativ.

 Efectele benefice ale Statiunii balneo sunt largite de existenta la nivelul bailor si a namolului mineral terapeutic, care se deosebeste de namolurile de turba si de cele sapropelice printr-o incarcatura mineralizata de 50-70%, avand utilitate terapeutica si profilactica. In general se recomanda doua cure pe an a cate 10-12 bai/cura, la interval de 5-6 luni.

Datorita factorilor naturali existenti si a efectelor terapeutice benefice pentru sanatate, Statiunea Baile Sarate se situeaza ca valoare Balneo-Climaterica si medicala inaintea multor altor Statiuni balneare din tara si din lume.

La Apollo Wellness Club se pune accent grav pe sanatate, de aceea au fost create Pachete predefinite pe tipuri de afectiuni:

  • Cura postraumatica
  • Cura profilactica medicala1
  • Cura profilactica medicala 2
  • Intretinere corporala
  • Cura ginecologica
 • Patologie degenerativa a aparatului locomotor (Artroza)

Va asteptam sa va incarcati bateriile pentru inceput de an cu ajutorul Pachetelor Balneo!

Pentru detalii suplimentare, accesati: www.clubapollo.ro 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *