/
/
Petrecere la spa – surprinde-ți prietenele cu o altfel de petrecere!

Petrecere la spa - surprinde-ți prietenele cu o altfel de petrecere!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Petrecere la spa - surprinde-ți prietenele cu o altfel de petrecere
Petrecere la spa – surprinde-ți prietenele cu o altfel de petrecere!

Petrecere la spa? Fiecare dintre noi are alături acea prietenă care ne-a fost aproape în cele mai fericite momente ale vieții, dar și în cele mai triste perioade. Cu gândul la acești oameni speciali din viețile noastre, experții în wellness de la Aviației îți propun astăzi un cadou aparte pentru o prietenă dragă. O zi petrecută împreuna la spa. Un astfel de gest este potrivit atât pentru ziua ta de naștere, cât și ca o surpriză pentru cea mai bună prietenă. De asemenea, poate fi o modalitate inedită de organizare a unei altfel de petrecere a burlăcițelor. În centrul premium vă așteaptă numeroase tratamente și terapii care vă pot ajută să vă relaxați, sa vă răsfățați sau să celebrați împreuna un moment unic într-un ambient elegant și exclusivist. Prin urmare, iată doar câteva dintre activitățile de care vă puteți bucura la Aviației Wellness Center:

Masajul de relaxare

Nu ai nevoie de un moment special ca să te lași răsfățată în această manieră. Dar în egală măsură, o oră petrecută astfel poate fi transformată într-un moment special. Beneficiile masajului sunt numeroase și deja bine cunoscute. Desigur că te ajută să te relaxezi, dar mai mult de atât, masajul:

  • îmbunătățește calitatea somnului;
  • accelerează procesul de recuperare în cazul unor accidente sau a suprasolicitării musculare;
  • contribuie la ameliorarea stărilor de oboseală.

Sauna umedă

Acest ritual vechi de mii de ani reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de reîmprospătare a frumuseții naturale. Sauna umedă este ideală în special pentru persoanele care suferă din cauza retenției de apă, a neplăcerilor produse de o circulație proastă sau de probleme ale sistemului repirator. Umezeala și temperatura crescută oferă mediul perfect pentru un antrenament cardiac ce duce la creșterea elasticității vaselor de sânge și la oxigenrarea organismului. De aceea, se pot arde până la 300 de calorii într-o singură sesiune. Mai mult de atât, prin accelerarea fenomenului natural de transpirație, organismul elimină mai ușor impuritățile. Rezultatul va fi, un tonus general îmbunătățit și pielea vizibil mai curată.

Sauna uscată

Această terapie funcționează în doua faze. Prima, cea de căldură, duce la relaxarea musculară, normalizează presiunea arterială şi duce la eliminarea reziduurilor din corp. De asemenea, acesta este momentul în care creşte nivelul secreţiei sudorale şi căldura este acumulată în corp.
A două fază, respectiv de răcire. Creşte nivelul de oxigen din corp până la faza optimă, stimulează simţurile, solicită vasele sanguine periferice şi normalizează activitatea vaselor de sânge din întregul organism. După şedinţa de terapie în sauna uscată, pielea capătă un aspect sănătos, iar regenerarea celulară este stimulată fără efort.

Fototerapie la plaja artificială

Toamna își intră în drepturi, iar acest lucru înseamnă că soarele începe să își piardă din căldură și din strălucire. Dacă trăiești de pe acum cu dorul zilelor însorite petrecute pe plajă în suflet, ai o alternativă sănătoasă și elegantă chiar în nordul Bucureștiului. Dotată cu tehnologie ultraperformantă Suntech, plaja artificială de la Aviației Wellness Center întăreşte sistemul imunitar şi ajută la fixarea vitaminei D. Combate stările de depresie şi conduce la obţinerea unei stări de bine datorită expunerii la lumina plăcută. Și care nu îți va arde pielea.

Aviației Wellness Center

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *