/
/
Suferi de astm? Vino să îți ameliorezi simptomele la Băile Govora

Suferi de astm? Vino să îți ameliorezi simptomele la Băile Govora

Ultima actualizare în 20 May 2023
|
fotoCatalin Colniceanu 1024x754 1
Suferi de astm? Vino să îți ameliorezi simptomele la Băile Govora

Suferi de astm? Vino să îți ameliorezi simptomele la Băile Govora – Astmul este o afecțiune gravă de sănătate ce afectează populația din întreaga lume. Conform Proiectului Global pentru Astm, Inițiativa Globală pentru Astm (GINA), aproximativ 300 de milioane de persoane sunt afectate de astm. Rezultatele studiului elvețian SAPALDIA vorbesc de la sine: unul din 14 adulți și unul din 10 copii suferă de astm. În ultimele decenii, numărul cazurilor a crescut semnificativ, mai ales la copii.

Ce e de făcut? Unde găsești ajutor?

La 22 de km de Râmnicu Vâlcea, vei descoperi un mic colț de Rai: Băile Govora. Aceasta este una dintre cele mai bogate stațiuni balneare din România și Europa în apele iodurate și bromurate de origine organică.

Suferi de astm? Apa de la Băile Govora are un rol vindecător

Stațiunea se bucură de ape magice, unice în lume! Băile Govora este cunoscută și pentru varietatea și caracterul terapeutic al proprietăților apelor. Este singura stațiune din țară cu ape minerale ce au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene. Apele minerale constituie factori naturali terapeutici folosiți în tratarea unei vaste palete de afecțiuni, folosite atât în cura externă, cât și pentru cura internă.

Un alt factor natural de cură îl constituie climatul continental cu influență mediteraneană, umiditate relativ constantă, temperaturi fără valori extreme și ușoară încărcare cu polenuri.

Suficiente motive pentru a alege stațiunea Băile Govora ca loc de vindecare, ameliorare și recuperare.

Cum te ajută pe plan respirator și O.R.L. o cură la Băile Govora?

Aici pot fi ameliorate și vindecate:

  • Afecțiuni respiratorii: bronșita cronică; traheobronșite; B.P.O.C.; emfizem pulmonar; status post-infecții respiratorii repetate; bronșiectazii fără episoade hemoptoice; astm bronșic alergic, infecțios, infecțio-alergic; sechele post-pneumectorii (nu pentru tumori maligne).De asemenea, cura este recomandată persoanelor expuse la noxe respiratorii, și celor cu frecvente pneumopatii microbiene sau virotice. Totodată, la Băile Govora poți beneficia și de recuperare după boală.
  • R.L. (cei mai mulți pacienți): rinosinuzite cronice (catarale; alergice; hipertrofice; ozenoase); sinuzite operate; rinofaringite cronice hipertrofice; laringite; micoze orofaringiene.

Cine poate beneficia de tratament și ce dotări există?

Tratamentul balnear acționează diferit asupra pacientului, în funcție de vârsta, stadiul bolii și nivelul de cooperare al fiecărei persoane. La Băile Govora, pot beneficia atât copiii, cât și adulții de tratamentul balnear. De altfel, cele mai bune rezultate sunt în cazul copiilor, deoarece nivelul de ameliorare, chiar de vindecare este de aproximativ de 80%-90%.

Bazele de tratament sunt modern utilate, având facilități pentru băi cu ape minerale iodate și sulfuroase, aplicații cu nămol cald, pneumoterapii, electroterapii, kinetoterapii, tratamente cu produse apicole etc. Există și un sanatoriu pentru boli reumatice și respiratorii pentru copii.

Dacă și tu suferi de astm, te așteptăm la tratament. Propunerea noastră? Pachetul OXIGEN PLUS. Hai la Hotel Palace Băile Govora. Vei beneficia de 5 nopți de cazare cu demipensiune, examinare medicală de specialitate, 15 proceduri balneo de persoană, plus o terapie de relaxare în dar. Odată cu acest pachet, vei primi și o măsurare pulsoximetru, acces la spa și o cură de teren care te va ajuta să îți îmbunătățești respirația. Și, la toate acestea se adaugă un SUPER PREȚ: 1090 lei/persoana/ sejur, în cameră dublă.

Rezervări la palace@bailegovora.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *