/
/
STIREA SPA INTERNATIONALA

STIREA SPA INTERNATIONALA

Ultima actualizare în 03 Aug 2023
|

wellness on the rise

Cel mai recent studiu de piață publicat de American Express Travel arată că preocuparea pentru wellness este în continuă creștere printre consumatorii serviciilor de turism / călătorii la nivel golobal.

Baza de respondenți s-a constituit din 1.000 de turiști  din Australia, Canada, India, Japonia, Mexic, Marea Britanie și 2.000 de călători din SUA.

Rezultatele studiului arată că facilitățile spa și wellness sunt o prioritate din ce în ce mai mare pentru călători, 43% dintre respondenți spunând că au ales un hotel/cazare în funcție de facilitățile de acest tip.

Pe de altă parte, pe lângă facilitățile de tip spa / centre de tratament sau de relaxare, zona în care se află hotelurile este un criteriu important de vânzare. Pentru 68% dintre respondenți, este important ca locațiile în care călătoresc să se afle în mijlocul naturii, aceasta fiind în strânsă corelare cu recâștigarea clarității mentale și a tonusului psihic.

Starea mentală s-a remarcat, de asemenea, ca un factor – cheie care stă la baza planificării călătoriilor. Mai mult de două treimi dintre participanți (75%) au declarat că plănuiesc să scadă timpul petrecut pe ecran în timp ce călătoresc pentru a-și îmbunătăți claritatea mentală, focusul și energia psihică.

American Express Travel a constatat, de asemenea, că 81% dintre respondenți așteaptă cu nerăbdare să se deconecteze de la dispozitive electronice în timpul vacanței pentru a se bucura de ceea ce le oferă destinația.

Principalele motive de călătorie în 2023 au fost:

  • Experiențe noi (60%)
  • Evadarea din rutina (57%)
  • Mai mult timp petrecut cu cei dragi sau cunoscând oameni noi (45%)

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *